Kapteinen forventes ikke å rekke de to kvartfinalene

Det blir et svekket Liverpool som møter Real Madrid.

21. mar 2021 kl 11.07Einar Kvande

James Pearce hos The Athletic melder at Jordan Henderson ikke forventes å være tilbake fra skade i tide til å spille de to kvartfinalene i Champions League mot Real Madrid. Liverpool spiller bortekampen mot den spanske storklubben tirsdag 6.april, mens returen går av stabelen åtte dager senere.

Liverpool-kapteinen måtte ut med en lyskeskade en halvtime ut i Merseyside-derbyet den 20. februar, og han ble operert seks dager senere. Da ble det antydet at han ville være ute i 6-8 uker.

Jürgen Klopp håpet nok å ha Henderson tilgjengelig i begynnelsen av april, men Pearce heller kaldt vann i blodet på de som trodde at midtbanespilleren skulle være tilbake på banen allerede til Arsenal-kampen.

Med tre langtidsskadede seniorstoppere og kapteinen ute vil det dermed være et svekket Liverpool som stiller til kamp mot Zinedine Zidanes menn.

Real Madrid er for øyeblikket på andreplass i La Liga, tre poeng bak nabo Atletico, men har en kamp mer spilt. 

Har en høne å plukke med Sergio Ramos

Liverpool, og Mohamed Salah spesielt, har ventet lenge på en sjanse til å revansjere den forferdelige Champions League-finalen i Kiev.

De røde har en høne å plukke med den brutale wrestleren Sergio Ramos, som med bevisst gikk inn for å ta Liverpools toppscorer ut av finalen, og lykkes med å ødelegge egypterens skulder før en halvtime var spilt. Senere i kampen satte Ramos albuen i hodet på Liverpool-keeper Loris Karius og påførte ham hjernerystelse, som ledet til keeperens to kjempeblemmer som avgjorde kampen og mer eller mindre ødela tyskerens Liverpool-karriere. 

Det var ikke bare Ramos sin bøllete adferd i finalen som irriterte Liverpool-spillerne, men også hans oppførsel etter finalen, der han bagatelliserte sin usportslige oppførsel og gjorde narr av Liverpool-spillerne. Dette er ikke glemt på Anfield. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]