Spania har lempet på restriksjonene - kvartfinalen blir trolig spilt i Madrid

Det ligger ikke an til å bli noen tur til Budapest i kvartfinalen.

23. mar 2021 kl 16.36Jens Bessesen

Liverpool måtte spille begge åttedelsfinalekampene mot RB Leipzig på Puskas Arena i Budapest som følge av tyske koronarestriksjoner. Leipzig-spillerne kunne ikke reise til England fordi de da hadde blitt tvunget i karantene ved hjemkomst. Frykt for den muterte britiske koronavarianten gjorde også at Liverpool ikke fikk reise til Leipzig i det første oppgjøret.

I kvartfinalen mot Real Madrid ser det imidlertid ut til at kampene kan spilles på de riktige arenaene. Eller, nesten de riktige arenaene. Real Madrid spiller nemlig sine hjemmekamper på Estadio Alfredo Di Stefano, et stadion som i utgangspunktet kun er lagets treningsarena. Årsaken til det er at Santiago Bernabeu går gjennom en kraftig oppussing. 

Journalist Carl Markham i nyhetsbyrået PA melder at spanske myndigheter nå har lempet på restriksjonene de hadde mot flyvninger fra England, noe som betyr at Liverpool etter all sannsynlighet får reise til Madrid og spille kvartfinalens første kamp tirsdag 7. april.

Returoppgjøret på Anfield spilles åtte dager senere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]