– Det har vært en veldig, veldig tøff periode for meg

Sadio Mané innrømmer at han ikke har vært på sitt vanlige høye nivå de seneste ukene.

21. apr 2021 kl 19.10Einar Kvande

Sadio Mané gjorde Liverpools mål da de røde spilte 1-1 mot Leeds på Elland Road mandag kveld. Det var senegaleserens første Premier League-scoring siden januar.

– Det har vært en veldig, veldig tøff periode for meg, det må jeg erkjenne. Men slik er fotballen. Jeg er klar over det, og håndterer det. Jeg forsøker å jobbe så hardt jeg kan for å hjelpe laget mer enn jeg har gjort, sier Liverpools nummer 10 til Liverpoolfc.com.

– For noen år siden ville jeg kanskje ha slitt litt mer med dette, men nå har jeg mer erfaring og vet litt mer om fotball, så jeg vet du får slike perioder, legger han til.

– Jeg tviler aldri på meg selv. Jeg forsøker bare å være mer positiv enn jeg noen gang har vært, forklarer senegaleseren.

Skuffende

Mané så lenge ut til å bli matchvinner på Elland Road, men i det 87. minutt dukket Diego Llorente opp og headet inn utligningsmålet. Dermed gikk Liverpool glipp av to meget viktige poeng i kampen om en topp fire-plassering.

– Det var en veldig, veldig vanskelig kamp. Det visste vi at det ville bli også før kampstart. Jeg synes vi spilte godt i første omgang, og skapte en del sjanser. Vi scoret ett mål, men dette var den type kamp der ett mål ikke er nok. Dessverre fikk de utligningen som de fortjente. Det var skuffende at vi bare tok ett poeng, men vi tar det med oss.

– Du må forsvare en ledelse bedre enn vi gjorde. Vi gjorde det vi kunne, for det er hva du må gjøre. De scoret fra en corner. Nå må vi bare forberede oss til neste kamp, og forsøke å vinne den, avslutter Mané.