Phillips ser frem til å måle seg mot de beste

Månedens spiller i mars ønsker å forsøke seg mot verdens aller beste spillere. Tirsdag skal han forsøke å stoppe Real Madrids stjernegalleri.

5. apr 2021 kl 12.42Jens Hapnes Rege

Nathaniel Phillips var nok en gang bunnsolid i hjertet av forsvaret mot Arsenal lørdag kveld. I tospann med Ozan Kabak har han formet et overraskende solid Liverpool-forsvar, som har holdt buret rent de siste tre kampene. 

24-åringen ble belønnet med prisen for månedens spiller i mars etter prestasjonene. 

Nå ser han frem til et møte med Real Madrid og deres stjernegalleri, selv om han forsøker å tilnærme seg kampen som om det bare er en vanlig kamp. 

Ikonisk klubb

– Real Madrid er en ikonisk klubb, og det gjenspeiles i det de har oppnådd som klubb, trofeene de har vunnet, nivået de har opprettholdt i flere år og spillerne som representerer dem, sa Phillips til UEFA, gjengitt av Liverpools hjemmeside

– Når man spiller mot dem kan man ikke se på det. Man må bare behandle det som en vanlig kamp. 

– Selvfølgelig, man spiller mot de beste spillerne, men sånn jeg ser det bør man behandle hver kamp som om man skulle møte verdens beste motstander. Slik presterer man best mulig, forklarte han om tilnærmingen til kampen. 

GJØR DET HAN LIKER BEST: Phillips elsker å heade fotballer.

GJØR DET HAN LIKER BEST: Phillips elsker å heade fotballer.

Høydepunkt mot RB Leipzig

Phillips fikk ikke feiret med lagkameratene umiddelbart etter kampen. 

– Jeg måtte på dopingtest rett etter kampen. Jeg ønsket bare å feire med lagkameratene, men jeg måtte inn på et lite rom med en lege. Jeg tror aldri jeg har vært raskere inn og ut av en dopingtest, for jeg ønsket bare å komme meg i garderoben og nyte øyeblikket. 

Tirsdag kveld får stopperkjempen forhåpentligvis mer å feire etter møtet med Real Madrids stjernegalleri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]