BekreftetReal Madrid kommer til Anfield uten fem nøkkelspillere

Real Madrid har offentliggjort kamptroppen sin til morgendagens kvartfinale.

13. apr 2021 kl 08.45Arild Skjæveland

Det var mye fokus på hvilke spillere som var ute også før kvartfinalen i forrige uke, men de 11 som spilte for Zinedine Zidane gjorde en meget god kamp – samtidig som Liverpool presterte langt under det vi hadde forventet.

Det endte med 3-1-seier til hjemmelaget på Estadio Alfredo di Stefano, og et veldig vanskelig utgangspunkt for Liverpool før returen onsdag kveld.

Siden forrige kamp har Liverpool endelig vunnet på Anfield igjen, etter å ha slått Aston Villa 2-1 med scoring på overtid. Real Madrid har også vunnet 2-1, og det var i «El Clasico» mot Barcelona lørdag kveld, i et skikkelig ruskevær. Røde supportere vil håpe at det var en kamp som kostet mye krefter.

Nøkkelspillere er fortsatt ute

Fra laget som slo Liverpool i forrige uke, er Lucas Vazquez nå kneskadet og ute. Han spilte på høyrebacken, og hadde godt kontroll på Sadio Mané. Det betyr muligens at Alvaro Odriozola kommer inn og tar hans plass.

Raphael Varane (korona), Sergio Ramos (leggskade), Daniel Carvajal (hamstring) og Eden Hazard (muskelskade) er fortsatt ute, og ingen av dem er med i troppen til kampen. Mandag ble det rapportert at Federico Valverde kom til å være ute, etter at han måtte trene alene innendørs, men han er med i troppen. Han må ta smertestillende, rapporterer Marca. Kanskje betyr det at Marco Asensio igjen vil starte.

Real Madrid har offentliggjort hvilke 21 spillere som reiser til Merseyside i dag.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvar: E. Militão, Nacho, Marcelo, Odriozola, F. Mendy and Chust.
Midtbane: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Isco, Marvin and Arribas.
Angrep: Benzema, Asensio, Vini Jr., Mariano and Rodrygo.

Det kan bety en lagoppstilling som ser slik ut: Courtois; Odriozola, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Vinicius Jr, Benzema

Liverpool - Real Madrid spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

TRENTE I MADRID: Mandag hadde Real Madrid sin siste vanlige trening før avreise til Merseyside.

TRENTE I MADRID: Mandag hadde Real Madrid sin siste vanlige trening før avreise til Merseyside.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]