– Vi må spille en perfekt kamp på onsdag skal vi ha en sjanse

Så snart kampen mot Aston Villa var over begynte Jürgen Klopp å fokusere på returkampen mot Real Madrid.

11. apr 2021 kl 14.00Einar Kvande

Det hadde ikke gått mange minuttene fra kampslutt mot Aston Villa lørdag ettermiddag før Jürgen Klopp begynte å prate om onsdagens kvartfinale på Anfield, der Liverpool skal forsøke å ta igjen Real Madrids 3-1 ledelse fra det første oppgjøret.

– Vi må spille en perfekt kamp på onsdag skal vi ha en sjanse. På bakgrunn av måten vi spilte på, og måten Real Madrid spilte, i Spania, så ser det ikke så veldig lovende ut, men det fine er at vi kan spille bedre enn det, sa Jürgen Klopp om Real Madrid-kampen etter at Villa var slått på Anfield.

– Klarer vi å spille bedre vil det endre oppgjøret. Vi må klare det. Men vi trenger ikke å hause opp dette allerede nå. Real Madrid kommer ikke hit og tror de er klare for semifinalen allerede. Det blir en tøff kamp, men jeg kan love at vi skal gi det et realt forsøk. Det er det eneste jeg kan si.

– Selvsagt hjelper det med denne seieren over Villa. Når du er i form vinner du hver kamp. Da føler du ikke intensiteten. Da føler du ikke noe. Du ønsker bare å spille neste kamp. Da kan du spille nest kamp allerede neste dag. Selvsagt har det ikke vært så enkelt for oss den siste tiden, og vi måtte jobbe veldig hardt for denne seieren. Vi trenger 5-10 sjanser for å score et mål, og slike ting. Du må komme deg gjennom slike perioder. Du klarer ikke å forandre slike ting bare fordi du ønsker det. Du må jobbe hardt for det, og det gjorde vi mot Villa, mot en sterk motstander. Det var tre veldig viktige poeng, og så får vi se hva det gir oss med tanke på onsdagen. Vi vil benytte denne seieren for det den er verdt.

Etter onsdagens kamp mot Real Madrid skal ikke Liverpool i aksjon igjen i Premier League før neste mandag.

– Vi skal spille mot Leeds, og jeg tror at alle som så dem mot Manchester City vet at det ikke blir enkelt. Det blir enda en tøff kamp. Jeg tror de har den beste fysiske statistikken i ligaen, så det betyr at du har en stor jobb foran deg om du vil få med deg noe fra den kampen. Det skal vi forsøke. Før øyeblikket føles det bare godt at vi klarte å snu kapen mot Villa.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]