Sergio Ramos mister begge kampene mot Liverpool - nå snur eksperten om hvem han tror vinner

Skadeproblemene hoper seg opp for Real Madrid.

1. apr 2021 kl 14.40Jens Bessesen

Den spanske journalisten Alfredo Martinez melder torsdag at Sergio Ramos har pådratt seg en skade som fører til at han er ute av spill den neste måneden. Real Madrid skriver på sin offisielle nettside at det dreier seg om en muskelskade. De skriver ikke noe om hvor lenge han vil være ute.

Men det ser altså ut til at Real Madrid-veteranen mister begge kvartfinalene i Champions League mot Liverpool. 35-åringen var nylig på landslagssamling med Spania, der han kun spilte 50 minutter til sammen på tre kamper, senest i et innhopp mot Kosovo onsdag. 

– Nå er det fordel Liverpool

Ramos var nylig skadet i to måneder, og han rakk bare å spille to 60-minuttere før landslagssamlingen. 

Og det er flere enn kapteinen som sliter med skade hos Real Madrid. Eden Hazard blir ikke klar til tirsdagens kamp, mens Toni Kroos, Federico Valverde og Dani Carvajal kjemper mot klokka for å bli klar. Onsdag var ingen av dem å se på treningsfeltet.

Få følger spansk fotball tettere enn kommentator og Spania-ekspert for Viaplay, Petter Veland. Han holdt i utgangspunktet Real Madrid som knappe favoritter, men mener det er 55/45 fordel Liverpool etter dagens nyheter.

– Så viktig er Ramos for Madrid, sier Veland til liverpool.no. 

Du kan lese mer om hva Veland sier før kvartfinalene på liverpool.no i løpet av helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]