– Fremtiden vil vi snakke om etter den siste kampen

Jürgen Klopp holdt kortene tett til brystet når det gjelder Ozan Kabak i en samtale med engelske journalister fredag.

22. mai 2021 kl 09.08Einar Kvande

Det virker ikke som det er tvil om at Ozan Kabak selv ønsker å fortsette karrieren i Liverpool, men signalene fra journalistene som følger Anfield-klubben tettest er at det ikke er aktuelt for Liverpool å betale de 18 millioner pund som Schalke krever for midtstopperen. 

Kabak er som kjent utlånt til Liverpool fra Bundesliga-klubben ut sesongen, og de røde har opsjon på å kjøpe tyrkeren når utlånsavtalen utløper. 

Skadet

En skade har holdt Kabak på sidelinjen i de siste fire kampene, og han vil neppe være aktuell for spill mot Crystal Palace på søndag heller.

– Ozan har vært helt utrolig. Han har gjort en flott jobb, og man skal ikke glemme at han er en ung, ung, ung gutt med masse rutine allerede. Han har vært i flere forskjellige klubber, og flyttet tidlig fra Tyrkia til Tyskland. Han spilte for to store klubber som hadde problemer i Tyskland, og det var ikke hans feil, uttalte Klopp i går.

– Da han kom hit kunne vi se at han trengte litt tid til å omstille seg. Men så spilte han flotte kamper for oss. Jeg ønsker ikke å trekke frem enkeltkamper, men i de to kampene mot Leipzig var han helt utrolig, når du vet hvor gode Leipzig kan være. 

– Når det gjelder fremtiden hans vil vi snakke om den og bestemme oss for hva som skal skje etter den siste kampen. Det er nok tid til det da. Det er i grunnen ikke mer å si om dette, avsluttet Liverpool-manageren.