– Vi må fortsette å kjempe for å få til et mirakel

Thiago Alcantara virket lettet etter å ha scoret sitt første mål for klubben.

8. mai 2021 kl 23.57Arild Skjæveland

I kampens siste ordinære minutt fikk Thiago Alcantara ballen inne på Southamptons banehalvdel. Han tok den med seg, og avsluttet perfekt nede i høyre hjørnet bak Fraser Forster som hadde stått en veldig god kamp på Anfield.

Etter kampen ble Thiago intervjuet av Sky Sports.

– Vi er så klart ikke fornøyd med situasjonen vi er i, men for humøret og selvtilliten før neste kamp er vi veldig glade for å ha vunnet, sier spanjolen.

Liverpool må bare fortsette å vinne fotballkamper for å ha mulighet til å ta igjen Leicester City på tabellen.

– Det er alltid et flott øyeblikk når du scorer og hjelper laget, men vi må fortsette å kjempe for å ha denne lille sjansen vi har. Det er en utrolig følelse å score, men det viktigste er de tre poengene og at vi kan kjempe for et mirakel, sier han.

– Forhåpentligvis ikke det siste

Thiago har skutt 17 ganger på sine 25 første kamper for Liverpool, og han har vært nære. I dag satt endelig scoringen

– Jeg vet at jeg ikke er en spesialist som målscorer, men jeg prøver alltid å være i nærheten for å kunne spille den avgjørende pasningen eller skyte for å score. Det er spesielt fordi det er det første målet, men det er forhåpentligvis ikke det siste, sier Thiago om avslutningen.

– I Premier League er det slik at selv om du leder 2-0, så er du urolig for situasjonen og prøver å få kontroll på ballen og kampen, men de andre lagene er også gode og kan skape sjanser. Vi har slitt i noen kamper der vi har prøvd å spille fotballen vår, ikke bare med intensiteten uten ballen men også med å være livlige med ballen.

Nå må Liverpool slå Manchester United på torsdag for å fortsatt holde liv i drømmen om å høre Champions League-hymnen på Anfield neste sesong.

– Vi prøver å være så objektive som mulig, og det er veldig små sjanser, men vi har hatt muligheter tidligere. Det er fortsatt mulig, så vi må prøve.