Bekrefter at han forlater Liverpool

19-åring ønsket ikke å skrive under en ny kontrakt med Merseyside-klubben.

24. jun 2021 kl 21.24Einar Kvande

For en liten uke siden ble det kjent at Remi Savage, som er på utgående kontrakt, takket nei til en ny kontrakt med Liverpool. Savage har isteden kommet til enighet med Newcastle om en treårskontrakt. 

Den 19 år gamle forsvarsspilleren spilte 19 kamper for Liverpools U23-lag i 2020/21. Scouseren har vært i Liverpool helt siden han var barn, og han spilte på U18-laget under ledelse av Steven Gerrard. Han var med på å vinne FA Youth Cup i 2019. 

Takker for seg

– Jeg ønsker å si et stort takk til alle i Liverpool for uforglemmelige 13 år i klubben, sier Savage til Newcastle-avisen Chronicle.

– Det har vært en fornøyelse å jobbe med alle i staben, trenerne og spillerne der. De har hjulpet meg å vokse til den personen jeg er nå, ikke bare på banen, men utenfor banen også.

– Jeg har fått med meg så mange minner på veien, og jeg ønsker alle i klubben det aller beste i fremtiden, avslutter Savage.

Ifølge James Pearce får Liverpool en kompensasjon på 250.000 pund fra Newcastle.