Echo hevder det ikke er aktuelt med utlån av Liverpool-keeperen

Caoimhin Kelleher spilte sin aller første A-landskamp for Irland i går, og Liverpool FC har planer om å belønne keeperen.

9. jun 2021 kl 15.12Einar Kvande

Caoimhin Kelleher fikk sin debut på Irlands landslag i kampen mot Ungarn tirsdag. Det har de siste dagene vært antydet at målvakten kommer til å bli lånt ut den kommende sesongen, for at han skal få mer førstelagsspill. Liverpool Echo hevder nå at dette ikke medfører riktighet.

Ian Doyle skriver at Liverpool ikke har noen planer om å låne ut den unge målvakten. 

22-åringen spilte sine første kamper for klubben i Champions League og Premier League så sent som i desember, og hadde på det tidspunkt avansert til andrekeeper i Liverpool bak Alisson Becker. 

Får tilbud om en ny og forbedret kontrakt

Irens gode spill for Liverpool før nyttår gjør at flere klubber ønsker å hente ham på lån i sommer, inkludert League One-klubben Ipswich Town. Men Echo forstår det slik at Liverpool ikke har noen planer om å gi slipp på Kelleher på midlertidig basis. Den sportslige ledelsen på Anfield ønsker derimot å beholde målvakten som en del av førstelagstroppen i 2021/22, og akter også å belønne hans fremgang med en ny og forbedret kontrakt.

Liverpool-ledelsen håper også at Adrian ønsker å forlenge sitt opphold i klubben, og har tilbudt spanjolen en ny avtale. Hans kontrakt løper ut i slutten av denne måneden, så om han ikke signerer tilbudet han får fra Liverpool vil han kunne forlate klubben som Bosman-spiller.