Daily Mail: Adrian skal være nære ny kontrakt, mens det kan bli utlån for Kelleher

Liverpool i ferd med å finne løsningen på keeperlogistikken, ifølge Daily Mail.

3. jun 2021 kl 08.55Jens Bessesen

Daily Mail melder at Liverpool er i ferd med å bestemme seg for hvordan keepersituasjonen skal se ut neste år. Først og fremst skal Adrian ha gått med på å forlenge sin kontrakt med klubben. 

34-åringen skal ha sett på andre alternativer, blant annet Real Betis, i håp om å få mer spilletid neste sesong, men nå skal han ha sagt seg fornøyd med å være bak Alisson i køen i en sesong til.

Kelleher ut?

Spørsmålet er bare om det blir som andre- eller tredjekeeper. Denne sesongen falt Adrian ned en plass i køen da 22 år gamle Caoimhin Kelleher fikk spilletid i flere kamper mot slutten av 2020. 

Iren, som har vært skadet store deler av 2021, har imidlertid større behov for spilletid enn det Adrian har, og det er ikke lett å skulle ta seg forbi Alisson i kampen om keeperplassen. 

Daily Mail skriver derfor at Liverpool nå er forberedt på å la Kelleher gå på utlån neste sesong. Kevin Palmer i Sunday World sitter på de samme opplysningene. 

Tre keeepere?

Dersom Adrian blir og Kelleher går på utlån vil Liverpool trolig stå igjen med to keepere i stallen. Unge Harvey Davies har vært på benken i noen kamper denne våren, men 17-åringen er neppe klar til å ta steget opp. 

Liverpool har for øvrig to keepere på utlån. Loris Karius har vært reserve i Union Berlin denne sesongen, og går snart inn i sitt siste år av kontrakten med Liverpool. Det skal være interesse fra Tyskland for 27-åringen.

Kamil Grabara er på utlån hos AGF Aarhus i Danmark. Polakken returnerer så snart den danske sesongen er ferdig. 

For noen uker siden skrev Daily Mail at Liverpool er på utkikk etter en ny keeper som kan komme inn gratis denne sommeren for å kjempe om rollen som andrekeeper. Aston Villas Tom Heaton ble nevnt, men 35-åringen skal være på vei til Manchester United. 

En oversikt fra Transfermarkt over spillere på utgående kontrakt viser at det ikke er så mange kjente keeper-navn som kan komme gratis denne sommeren. Den klart mest spennende er AC Milans Gianluigi Donnarumma, men han vil neppe være andrekeeper.