Good Morning Britain gikk fem på!

«Look-alike» lurte TV-stasjon.

30. jun 2021 kl 10.44Einar Kvande

En såkalt «look-alike» lurte mange utenfor Wembley i går, og til og med ITV sin utsendte ble lurt. Under sendingen Good Morning Britain i dag forteller reporter Jonathan Swift til programleder Lorraine Kelly at han snakket med Jürgen Klopp utenfor stadion.

– Da jeg gikk inn på stadion i går kveld traff jeg til og med Jürgen Klopp. Liverpool-manageren er selvsagt tysker. Han viste fin sportsånd, snakket med mange England-fans, og etter kampen satt han til og med på skuldrene til noen England-supportere og drakk en boks øl her på Wembley Way. For en type han er, sier Swift i euforien etter Englands prestisjeseier over Tyskland.

Litt flaut for et nasjonalt TV-program, men «look-aliken» skal i alle fall ha honnør for at han har fremstått som ekte!

I tilfelle du lurte så er mannen på toppbildet i denne saken den ekte Jürgen Klopp.... :-)