Liverpool er en av sju Premier League-klubber som ikke har bekreftet noen treningskamper

Det er bare to uker til preseason starter, og likevel har ikke Liverpool FC bekreftet en eneste treningskamp ennå.

29. jun 2021 kl 14.52Einar Kvande

Koronapandemien skaper mye trøbbel for fotballen, og for Liverpools del har pandemien ført til store problemer med å spikre preseason-planene og sommerens treningskamper. 

Vi skriver snart juli måned, og Liverpool er en av sju Premier League-kamper som ikke har en eneste treningskamp spikret.

Ibrahima Konate og Mohamed Salah vil være blant spillerne som starter sommertreningen på AXA Traning Centre om snaue to uker. 

Vanligvis spiller Liverpool den første treningskampen første helgen etter at treningen starter opp igjen, noe som i så fall burde bety en treningskamp enten den 17. eller 18. juli.

Men enn så lenge foreligger det ingen bekreftelser på treningskamper fra Liverpool FC sin side. Aston Villa, Brighton, Burnley, Manchester City, Southampton og Wolverhampton er de øvrige Premier League-klubbene som ikke har bekreftet noen treningskamper ennå.

Arsenal og Everton reiser til USA

Gjennomgangsmelodien er at dette skyldes logistikkproblemer som en følge av koronapandemien, men likevel har klubber som Arsenal, Everton og Watford sitt opplegg klart. Både Arsenal og Everton flyr til USA for å spille i Florida Cup i Orlando mot slutten av juli. Der skal også Inter og colombianske Millionarios delta. 

Watford skal på sin side spille treningskamper på Vicarage Road mot Nantes den 31. juli og søsterklubben Udinese den 7. august.

Liverpool har vært i samtaler med både Aston Villa og Newcastle om treningskamper på Anfield, og det er også blitt antydet at det kan bli treningskamper mot Tranmere, Rangers og Osasuna.

This is Anfield spår at Liverpool kan komme til å spille mot Steven Gerrards mannskap helgen 24/25. juli.

Jürgen Klopp håper å kunne ta med seg sin tropp til Frankrike eller Østerrike for å gjennomføre en treningsleir der. Men heller ikke dette er blitt bekreftet ennå, på grunn av usikkerheten rundt reiserestriksjoner.