City-legenden dukket opp på Liverpool-trening – i Liverpool-shorts

Det var Sadio Mané som sto bak Yaya Tourés besøk i Østerrike.

22. jul 2021 kl 16.48Arild Skjæveland

I dag har Liverpool FC fått besøk av Yaya Touré på treningsfeltet i Østerrike. der Liverpool har sin treningsleir.

Manchester City-legenden er nå assistentmanager i den russiske klubben Akhmat Grozny, som kom på 11. plass i den russiske toppdivisjonen forrige sesong.

Trolig er også det russiske laget på treningsleir der – men da er det litt overraskende å se at 38-åringen har dratt på seg en Liverpool-shorts! Kanskje er det en han har fått låne av sin bror Kolo Touré.

På sin Instagram-story har han postet bilder med en rekke av Liverpools spillere. Han har også lagt ut bilder på sin private konto, med teksten:

«Flott å møte manager Klopp og se Liverpool FC sin tropp trene. Topp manager, og en ydmyk mann. Jeg satte stor pris på tiden min med deg trener Klopp og guttene her i dag».

Ble invitert av Mané

Sadio Mané skal ha vært sentral da Touré bestemte seg for å ta turen.

– Jeg sa «Yaya, tror du det er en god idé komme for å se oss trene?!» Han svarte «jeg kommer, min venn! Bare spør sjefen din!», forklarer Mané til Liverpoolfc.com.

– Han er en veldig, veldig fin fyr, og jeg har kjent ham siden 2004. Han er en god venn av meg, så vi holder alltid kontakten. Da han spurte meg om jeg kunne spørre sjefen om han kunne se trening, sa jeg at jeg gjorde det med glede. Jeg tror sjefen var glad for å ha Yaya med oss i dag for å se treningen og lære noe, og jeg ønsker ham alt godt, sier angriperen.

– Han ønsker å bli manager, og alle guttene var glade for å se ham og snakke med han. Vi snakket litt om City og Liverpool, og det var fint å se ham igjen.