Har allerede avslått ett bud på Awoniyi i sommer

Taiwo Awoniyi ser ut til å bli solgt denne sommeren.

2. jul 2021 kl 13.55Arild Skjæveland

Liverpool er i ferd med å selge Liam Millar til Basel for 1,3 millioner pund. Nå nærmer det seg salg av en annen angriper som ikke er i førstelagsdiskusjonen.

David Lynch, som skriver en spalte her på liverpool.no, rapporterer for Liverpool Echo at Liverpool FC allerede har avslått ett bud for 23-åringen. 

Budet skal ha vært på fem millioner euro fra belgiske Anderlecht. Det er den tidligere Manchester City-kapteinen Vincent Kompany som er lagets manager. I klubben har han med seg Craig Bellamy som U21-trener.

Går mot salg, ikke nytt utlån

Lynch skriver videre at Liverpool verdsetter spissen til åtte millioner pund. Han har endelig fått arbeidstillatelse i England, og kunne vært med i Liverpools planer, men det ser han ikke ut til å være, seks år etter at han ble kjøpt fra Imperial Soccer Academy i Nigeria.

Arbeidstillatelsen har gjort at engelske klubber viser interesse, og West Bromwich Albion nevnes.

Spilleren har blitt lånt ut til FSV Frankfurt, NEC Nijmegen, Mouscron to ganger, Gent, Mainz 05 og Union Berlin i Bundesliga de siste sesongene.

Håpet hans er å spille i tysk Bundesliga igjen, eller prøve seg i engelsk fotball, melder Echo. En annen som har vist interesse er Steven Gerrard og Rangers.