Hendo skryter av spillerne, laget og karakterstyrken

Liverpools kaptein viser hvorfor han omtales som en av lederskikkelsene i garderoben, og ifølge Henderson er dette bare begynnelsen.

12. jul 2021 kl 13.23Øystein Tronstad

England opplevde en ny nedtur søndag kveld. Både resultatmessig og med en del oppførsel som ikke hører hjemme i sportens verden.

Blant annet har 19-årige Bukayo Saka, som misset det siste straffesparket, opplevd rasistisk rettet hets på nettet. Det samme har Marcus Rashford og Jadon Sancho, som begge også bommet på sine forsøk.

I en vond periode tar Jordan Henderson til orde på Twitter. Liverpools kaptein skriver: 

«Det gjør til og med mer vondt denne morgenen, dette laget fortjente bedre. Det har vært utrolig å være en del av denne kampanjen og se gleden den har gitt fans over hele landet etter noen veldig tøffe 18 måneder.»

Videre fortsetter Hendo med:

«Vi gav absolutt alt og jeg er så stolt over guttene for det de har gjort over de siste ukene. Å se veksten blant individuelle og det kollektive har vært utrolig, den karakterstyrken vi har vist, lidenskapen og det vi har ofret for hverandre har vært noe veldig spesielt.»

31-åringen, som ble byttet inn og ut etter 74 og 120 minutter, berømmer de som våget å ta straffespark uansett utfall.

«Det sier mye om guttene som tok straffe i går kveld, stort mot, men vi vinner og taper som et lag og vi vil lære fra denne erfaringen. Takk alle sammen for den utrolige støtten, vi klarte ikke å komme oss over målstreken til slutt men vi kommer tilbake, dette er bare begynnelsen.»