Liverpool FC kommer med viktig informasjon om billetter til kommende sesong

Mange supportere venter spent på mer informasjon angående billettsalget for den kommende sesongen. I dag kom Liverpool Football Club med en ny oppdatering til medlemmer og sesongkortholdere.

15. jul 2021 kl 17.09Mari Lunde

Det er en drøy måned til sesongstart, og ca fem uker til Liverpools første hjemmekamp mot Burnley. Når sesongen kommer i gang, er det med store forandringer på klubbens billettsystem.

Anfield kommer til å bruke teknologi fra NFC (Near Field Communication) når neste sesong starter. Papirbillettene og kortene erstattes av digitale billetter på smarttelefoner. Det gjelder også når billetter skal overføres til venner eller familie.

I dag slapp klubben mer viktig informasjon, med noen veldig viktige frister.

Sesongkort

Alle sesongkortholdere må laste ned et NFC digitalt pass til sin smarttelefon innen mandag 26. juli for å kunne bruke sitt kort på Anfield neste sesong.

Det trenger bare å lastes ned én gang for hele 2021/22-sesongen og vil erstatte tidligere sesongkort og papirbilletter for alle hjemmekamper.

En email er på vei til alle sesongkortholdere med denne informasjonen, men det er som sagt viktig at man får lastet dette ned før den 26. juli.

Hvis man ikke har tilgang til en smarttelefon som aksepterer NFC-teknologi kan man søke om et inngangskort med et bilde til identifikasjon på. Mer informasjon om dette vil stå i mailen.

Del med familie og venner

«Før i tida» var det vanlig at billetter skiftet hender helt frem til avspark, og ett medlem kunne sitte med flere kort i sitt eget navn som hen solgte videre. Med det nye systemet blir det mest sannsynlig slutt på dette, men klubben åpner for at man kan dele sine billetter med venner og familie.

PÅ VEI INN: En supporter på vei gjennom telleapparatet på Anfield.

PÅ VEI INN: En supporter på vei gjennom telleapparatet på Anfield.

Sesongkortholdere og offisielle medlemmer kan overføre billettene sine til inntil 20 venner og familier for alle hjemmekampene og cupkampene på Anfield neste sesong.

Disse 20 vennene og familiemedlemmene må registreres på ditt medlemskort før onsdag 11. august. Det vil ikke bli mulighet til å legge til nye navn i systemet etter 11. august.

Man trenger ikke ha et betalende medlemsskap i klubben for å kunne stå på listen til å motta billetter, men man må være registrert. Mer informasjon om dette, og hvordan man linker til venner og familie på sitt kort, finner man her.

Mer informasjon om når man kan ta i bruk denne ordningen kommer senere.

Hvis noen kamper vil bli spilt for redusert kapasitet på grunn av koronapandemien, vil det ikke bli mulighet til å bruke ordningen med å dele sine billetter.

Medlemssalg

Det ble først sagt at medlemssalget ville starte i midten av juli, men i dag melder klubben at salget mest sannsynlig vil starte i uken som følger mandag 2. august. Forsinkelsen skyldes at klubben jobber seg gjennom de nye retningslinjene fra Premier League.

Mer informasjon om medlemssalget og om NFC-teknologi for medlemmer vil offentliggjøres etter 19. juli.

Hospitality-brukere vil bli kontaktet med mer informasjon om hvordan man får tilgang til sine NFC-billetter.