– Liverpool FC vil fryse billettprisene igjen for sjette sesong på rad

Neste uke er starter fornyelsen av sesongkort for 2021/22-sesongen

18. mar 2021 kl 20.00Arild Skjæveland

Liverpool Echo rapporterer at Liverpool FC vil starte prosessen med fornyelse av sesongkort for 2021/22-sesongen i neste uke.

Echo melder at billettprisene blir fryst, for sjette sesong på rad. Det er altså vanlige billetter og sesongkort det er snakk om, ikke hospitality.

Dersom ting går som planlagt, er Storbritannia tilbake til normalen igjen 21. juni. Det er mye som skal gå riktig for at absolutt alt er normalt – men forhåpentligvis vil det gå slik.

Det betyr at alle lag kan ha fulle tribuner igjen når 2021/22-sesongen starter. Det er så langt ikke blitt bekrefter noen startdato for neste sesong.

Supportere i de to siste rundene

LFC fornyet ikke sesongkortene for denne sesongen på grunn av pandemien. Det er kun tre kamper som har blitt spilt foran supportere, og de ble solgt kamp for kamp til sesongkortholdere og medlemmer.

Det var kampene mot Wolverhampton, Tottenham og West Bromwich, der det var 2000 tilskuere på The Kop. Etter planen skal det være supportere også på de to siste kampene denne sesongen, borte mot Burnley og hjemme mot Crystal Palace.

I sistnevnte kamp er håpet at det kan være hele 10 000 på tribunen. Det har ikke kommet noen informasjon om hvem disse billettene går til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]