Dette skal skje i dagens trekning. Hold av klokkeslettet 12.00!

Liverpool vil finne ut kvartfinalemotstander, og mulig vei til finalen.

Klokken 12.00 på fredag skjer det. Da skal det være Champions League-trekning i «The House of European Football» i Nyon i Sveits.

Trekningen blir vist direkte på V Sport 1, Viaplay, Eurosport Norge, TV 2 Sport 1, Sumo og UEFA.com. Vi kommer til å dekke den fortløpende her på liverpool.no.

Alle kan møte alle

Nå er det slutt på at lag ikke kan trekke hverandre fordi de har vært i samme gruppe, eller fordi de kommer fra samme land. Det er helt fritt, og alle kan trekke alle.

I kvartfinalene er det tre klubber fra England, to klubber fra Tyskland, og én klubb fra Spania, Frankrike og Portugal.

Dette er lagene: Liverpool, Manchester City, Chelsea, Bayern München, Borussia Dortmund, Real Madrid, Paris Saint-Germain og Porto.

Alle lagene skal opp i samme bolle. Det laget som blir først trukket ut, starter med hjemmekamp mot det neste laget som kommer opp fra bollen. Det laget som trekkes sist får altså fordelen med å avslutte med hjemmekamp – om det kan regnes som en fordel nå som det spilles for tomme tribuner.

Hele veien til finalen

Det er ikke bare kvartfinalene som skal trekkes. Det skal også semifinalene.

Her trekkes hvilke vinnere av kvartfinalene som skal møtes, og hvem som får hjemmekamp først og sist.

I tillegg skal det trekkes hvilket lag som blir «hjemmelag» og får hjemmegarderoben og fordelen med å spille med sine hjemmedrakter, dersom det er to lag med samme farge, under finalen på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul.

Datoene denne våren

Kvartfinalene spilles 6 og 7. april, med returoppgjør 13. og 14. april.

Semifinalene skal spilles 27. og 28. april, med retur 4. og 5. mai.

Lørdag 29. mai spilles finalen i Tyrkia.