Presenterte seg for Klopp for over fem år siden - nå sliter han med å finne ny klubb og trener med reservene

Sheyi Ojo sliter med å finne seg en ny arbeidsgiver, og trener med reservene. Det har gått over fem år siden Liverpool-debuten.

31. jul 2021 kl 08.29Jens Hapnes Rege

8. januar 2016 markerte Sheyi Ojo seg for første gang for Liverpool førstelag. 

Den daværende 18-åringen ble byttet inn etter 73 minutter da Liverpool lå under 2-1 mot Exeter i FA-cupen, og serverte bare to minutter senere ballen til Brad Smith som utlignet. 

Snaue to uker senere, i omkampen, la han på til 2-0 da han med den største selvfølgelighet trakk seg inn fra høyre og bøyde ballen i lengste hjørne med venstrefoten. 

Imponerte i Premier League

Og det var ikke bare mot variabel motstand i FA-cupen Ojo markerte seg. På tampen av 2015/16-sesongen fikk han mye spilletid i Premier League da Klopps mannskap tok seg langt i europaligaen.

I hans andre kamp på det øverste nivået leverte han en nydelig målgivende mot Stoke City, da han rykket forbi oppasseren og plasserte ballen perfekt på hodet til Daniel Sturridge. Han var også servitør mot både Watford og Swansea senere i sesongen. 

Klopp omtalte 18-åringen som en vidunderlig spiller etter hans gode prestasjoner, men siden den gang har utviklingen stoppet opp.  

FIKK UT DET BESTE: Klopp fikk mye utav Ojo.

FIKK UT DET BESTE: Klopp fikk mye utav Ojo.

Utlånsnomade

Siden den gang har Ojo vært på utlån i Fulham, Stade Reims, Rangers og Cardiff City. Han har glimtvis vist hva som bor i ham, men sliter med å finne stabilitet. 

Liverpool er villige til å lytte til bud på den nåværende 24-åringen, men de har tilsynelatende ikke kommet. 

Nå trener han med Liverpools reservelag, og han spilte da de røde ungguttene slo Caernarfon Town 6-0 onsdag. Vingen scoret ett mål og bommet på et straffespark. 

Over fire år siden forrige kamp for de rødkledde er det på tide å finne seg et nytt permanent hjem for Sheyi Ojo.