Sannsynlig at Matip og Konaté er Liverpools stopperduo i serieåpningen

Liverpool tar det rolig med Virgil van Dijk og Joe Gomez etter kneskadene.

24. jul 2021 kl 09.21Jens Hapnes Rege

Virgil van Dijk og Joe Gomez har enda ikke figurert i Liverpools treningskamper, og klubben ser ut til å ha bestemt seg for å ikke ta noen risiko med de to stopperne. 

Klopp har tidligere uttalt at klubben skal være tålmodige med van Dijk og Gomez, og sa etter kampen fredag kveld at de to sannsynligvis ikke involveres heller i den neste treningskampen mot Hertha Berlin. 

Det øker sannsynligheten for at en uprøvd stopperduo starter serieåpningen. 

Konaté-Matip sannsynlig

Troverdige James Pearce skriver på Twitter at sannsynligheten for at det er Ibrahima Konaté og Joel Matip som danner stopperduo i serieåpningen blir større og større. 

Det var de to gigantene som startet sammen fredag kveld i håp om å forsterke relasjonen mellom de to, og de løste oppgavene bra og slapp ikke Mainz til noen store muligheter. 

I FORM: Matip ser bra ut i oppkjøringen.

I FORM: Matip ser bra ut i oppkjøringen.

Matip skal se upåvirket ut av den alvorlige ankelskaden han pådro seg i januar 2021, og har vært blant de beste spillerne på trening de siste ukene. 

Klar Konaté

En annen som ser ut til å være klar for å starte serieåpningen er Ibou Konaté. 

Franskmannen var utilnærmelig mot Mainz 05, og ser ut til å ha alle forutsetningene som skal til for å bli Liverpools neste stoppergigant. 

22-åringen leverte også noen fine pasninger gjennom ledd og prøvde seg på noen raid, som vitner om at han begynner å finne sin plass i laget.