Spurs ønsker seg Ings og Liverpool har videresalgskrav

Denne sommeren er trolig siste mulighet for Liverpool til å tjene noen ekstra kroner på Danny Ings.

13. jul 2021 kl 15.49Øystein Tronstad

Da Liverpool solgte Danny Ings til Southampton i august 2018, i det som først var et lån med permanent overgang sommeren 2019 for £20 millioner, fikk man også med 20 prosent av et videresalg.

Skriver ikke ny kontrakt

28-åringen har gjort det bra på sørkysten og har blitt tilbudt en ny fireårskontrakt, men har gjort det klart at han ikke vil signere den.

Landslagsspilleren skal ha et ønske om å prøve seg i en større klubb igjen og Tottenham skal stå klare.

Spurs har gjort sine endringer i sommer med Fabio Paratici og Nuno Espírito Santo nå ved roret. Tradisjonelt har London-laget spilt en 4-2-3-1 sentrert rundt Harry Kane, men den nye treneren skal ønske å spille med to rene spisser.

Liverpool kan tjene på dette

Brasilianske Carlos Vinícius overbeviste ikke nok på utlån sist sesong og vil returnere til Benfica. Blackburns Adam Armstrong skal være et alternativ, men Ings skal være førstevalget.

FRA ALDERSBESTEMT TIL SENIOR: Gareth Southgate brukte Danny Ings da han trente England U-21, og senere da han tok over seniorlandslaget.

FRA ALDERSBESTEMT TIL SENIOR: Gareth Southgate brukte Danny Ings da han trente England U-21, og senere da han tok over seniorlandslaget.

Daniel Levy skal ha forsøkt å signere Ings tilbake i 2015, da han forlot Burnley og til slutt skrev under for Liverpool.

En overgangssum rundt £20 millioner virker sannsynlig for spissen som blir 29 senere i juli. Liverpool vil uansett ha krav på 20 prosent.

Ings scoret 12 ligamål forrige sesong og hele 22 sesongen før.