Klopp:– Haaland er et ekstraordinært talent, og en veldig interessant spiller – men jeg har ikke nummeret hans

Liverpools manager ble spurt om Borussia Dortmunds norske superstjerne.

22. aug 2021 kl 14.04Arild Skjæveland

Neste sommer ligger alt til rette for at Europas storklubber skal kjempe om underskriften til verdens to mest lovende unge spisser.

Kylian Mbappés kontrakt går ut, og mens de fleste forventer at han ender opp i Real Madrid, er det litt åpnere om hva som skjer med Erling Braut Haaland.

Nordmannen skal ha en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate Borussia Dortmund for en satt pris neste sommer, og da vil alle storklubbene være interessert. Jürgen Klopp har vært gjest i en livesending hos Bild i dag, og der fikk han spørsmål om 21-åringen.

Først svarte han på Dortmunds vinnersjanser i Bundesliga, før oppfølgerspørsmålet kom om Haaland.

– Så klart det er sjanser med et så ekstraordinært talent. Gutten er en naturkraft. Når han feiret et mål slo han ballen i gresset, og jeg var ikke sikker på om det kom en bul i bakken, sier Klopp.

– Før eller siden vil han være i diskusjoner med store klubber. Jeg vet ikke om det vil skje neste år, men da må Dortmund motvirke det, sier han.

Er interessert

Klopp ble videre spurt om sin egen interesse for Haaland.

– Jeg har ikke nummeret hans!, svarte Klopp.

– Han er bare en veldig interessant spiller, og jeg liker virkelig den energien han bringer på banen. Men han vil bli fulgt av de fleste lagene, sier Liverpool-manageren.

Bild ville også vite hva Klopp syntes om at jærbuen blir synlig frustrert når laget slipper inn mål.

– Dersom et mål blir scoret bak, har noe allerede gått galt helt fremme, og han bør også tenke på det i slike situasjoner. Men han er fortsatt ung, og kan utvikle seg, sier han.