I forhandlinger om ny kontrakt

Liverpool og Mohamed Salah skal nærme seg enighet om en kontraktsforlengelse.

15. aug 2021 kl 08.52Jens Bessesen

Som vanlig dukket Mohamed Salah opp på scoringslisten da det var sesongpremiere, og denne gangen inntok han også servitørrollen med to målgivende pasninger da Norwich ble slått 3-0 lørdag. Egypteren viste nok en gang hvilken verdi han har for Liverpool-laget, og nå kan det se ut til å bli belønning i form av en ny langtidskontrakt.

Den nåværende kontrakten går ut i 2023 når Salah vil være 31 år. Nå kan han føye seg inn i rekken av spillere som i sommer har forlenget sine avtaler med Liverpool. Trent Alexander-Arnold, Alisson, Fabinho, Harvey Elliott og Virgil van Dijk har alle kommet til enighet med klubben om å fortsette forholdet.

Kan bli den neste

Kevin Palmer i Sunday World skrev i forrige uke at det nærmer seg nye kontrakter for Salah og van Dijk. Han fikk åpenbart rett når det gjelder sistnevnte, og etter serieåpningen skriver han nå at egypteren også skal være nær en ny avtale.

«Liverpool håper Salah blir den neste til å skrive under på en ny kontrakt. Sjefene i Liverpool er sikre på at en ny avtale vil stoppe spekulasjonene rundt Salahs fremtid», skriver Palmer.

Agent-tweet

Helt siden desember har det vært noen rykter rundt Salah, som har blitt koblet til Real Madrid og PSG, uten at hovedpersonen selv har gitt noen tegn til at han ønsker å dra.

En mann som kanskje prøver å få litt fart på sakene er Salahs agent Ramy Abbas Issa, som nok en gang har tatt til Twitter. Under kampen mot Norwich la han ut en melding som av noen beskrives som kryptisk, og som Palmer mener kan være rettet mot Liverpools ledelse.

«Jeg håper de ser på», skrev Issa da Salah satte inn 3-0-målet mot Norwich lørdag. Om tweeten har en dypere mening er det få som vet. Uansett kan ting tyde på at vi snart får bekreftet at Liverpools fine forhold til Salah kan vare i enda noen år.