Konate forklarer hvorfor han sover ekstra godt om nettene i sommer

Franskmannen føler hardkjøret på kroppen.

2. aug 2021 kl 16.32Einar Kvande

Ibrahima Konate forteller til Liverpoolfc.com at intensiteten på Liverpool-treningene gjør at han sover meget godt om nettene. Franskmannen trives med de harde treningsøktene han har vært gjennom i sommer.

– Det er meget tøffe økter, men det bekymrer meg ikke, sier 22-åringen som gjennomfører sin første preaseason som Liverpool-spiller etter overgangen fra RB Leipzig tidligere i sommer.

Konate vet at hardkjøret i sommer kommer godt med når alvoret starter om snaue to uker. 

– Vi er en stor klubb og et godt lag, og vi må løpe mye. Vi må jobbe med intensiteten i spillet. Treningene er harde, men vi blir bedre av å jobbe hardt, slår franskmannen fast.

– Jeg sover godt. Det skjer av seg selv. Jeg er sliten når jeg legger meg, og da sovner jeg med en gang!

Vil trolig få flere minutter når Liverpool møter Bologna

Konate spilte 45 minutter i Liverpools siste treningskamp, mot Hertha Berlin på torsdag, og vil sannsynligvis bli involvert også når de røde møter Bologna på torsdag.

– Jeg er glad for å være her med laget. Jeg er veldig glad for at jeg har fått mine første minutter med laget. Jeg har et godt forhold til alle spillerne, og jeg er veldig glad for å være her.

Liverpool trener nå i Evian, altså i Konates hjemland Frankrike.

– Jeg kan prate fransk med noen av spillerne, men jeg kan også snakke engelsk med andre spillere, og tysk også. Det er lett å kommunisere med de andre spillerne. Jeg har ingen problemer med det, sier franskmannen.