Helomvending: Liverpool skal være villige til å la Ben Davies gå på utlån

Liverpool har avslått et lånetilbud for Ben Davies, men skal likevel være villige til å låne ut midtstopperen.

4. aug 2021 kl 12.04Jens Bessesen

Journalist Dominic King i Daily Mail skriver på Twitter at det fremdeles er interesse fra flere klubber for Liverpools midtstopper Ben Davies, og det skal være snakk om både kjøp og lån. 

Celtic, Bournemouth og Sheffield United er klubbene som blir nevnt i forbindelse med 25-åringen, og sistnevnte klubb har ifølge King allerede forhørt seg om muligheten for å låne Davies etter nedrykket til Championship. King skrev tirsdag at Liverpool ikke er interessert i å låne ut Davies, men velinformerte Neil Jones i Goal skriver onsdag det motsatte. 

Som King skriver han at Sheffield Uniteds første bud ble avslått på grunn av et ønske om opsjon på kjøp. Han legger imidlertid til at Liverpool skal være villige til å låne ut spilleren.

Det samme melder Paul Gorst i Liverpool Echo.

Venter på debuten

Midtstopperen kostet under 2 millioner pund da han ble kjøpt fra Preston i januar. Han var altså ikke den store investeringen, men så langt har han ikke fått mulighet til å vise at han var verdt pengene.

25-åringen fikk nemlig ikke spille et eneste minutt for sin nye klubb forrige sesong, til tross for at Liverpool hadde store skadeproblemer.

Det har ført til stor interesse fra klubber i Championship - i tillegg til Celtic, som var nære ved å sikre seg Davies i januar. 

Tidligere i sommer har flere medier rapportert at Davies er med i planene til Jürgen Klopp for kommende sesong, og at spilleren selv ønsker å bli. 

Dro hjem

Davies var med i starten av sommerens sesongoppkjøring, men dro hjem for rundt to uker siden av personlige årsaker. Det er ikke klart om han kommer til å slutte seg til treningsleiren i Evian.