– Det er helt annerledes å møte et lag trent av Marcelo Bielsa

Jürgen Klopp forteller at forberedelsene er annerledes før møtet med Leeds United.

12. sep 2021 kl 08.40Arild Skjævelandaskjaeveland

Søndag skal Liverpool møte Leeds United på bortebane i den fjerde serierunden. De andre tittelkandidatene har gjort jobben på lørdag, og Liverpool trenger tre poeng for å henge med helt i toppen.

Jürgen Klopp forteller at forberedelsene til denne kampen har vært litt annerledes måten de vanligvis gjør det på.

– Generelt er Marcelo Bielsas stil, filosofi og måten forsvare seg på annerledes. Det er mannsmarkering over hele banen, så det må du være klar over, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi har hatt noen spillere i en ukes tid for å forberede oss på det, men noen har kommet tilbake på trening på torsdag og må restituere. Fredag og lørdag har vi to økter der vi kan forberede oss, men det er spesielt, sier han videre.

– Mot Leeds er det veldig høy intensitet, og de går for det. De er gode når de har ballen, og jeg tror de har hatt ballen nest mest eller tredje mest. De har ikke tatt poengene de ønsker ennå, men jeg er ganske sikker på at de vil tenke at de har en god sjanse mot oss.

Skal snakke med Milner om atmosfæren

For James Milner blir det spesielt på søndag. Han startet karrieren i Leeds, og det er laget han holder med. Liverpool blir det første storlaget som besøker et fullsatt Elland Road siden de rykket ned i 2004.

– Jeg har hørt om atmosfæren, men jeg kan ikke si så mye. Vi må kanskje spørre «Millie» om hvordan det er. «Millie» vet om det fra begge sider, kanskje, kanskje ikke. Jeg vet ikke om han har spilt der med et annet Premier League-lag. Han kan fortelle oss om hvordan det er.

– Vi er vant med å ha en veldig spesiell atmosfære når vi spiller på hjemmebane. I Premier League er det noen baner med veldig god atmosfære, så Leeds blir en annen. Det er bra for dem, og vi må håndtere det, sier han.

– Forhåpentligvis spiller vi bra, og så bra som vi kan. Da er vi tøffe å møte. Når vi er vanskelig å møte har vi muligheter til å vinne, og det skal vi prøve på.

Leeds - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.