– Jeg har ikke reist med landslaget, så jeg føler meg klar for å spille tre kamper på en uke

Fabinho gleder seg til å være i aksjon igjen.

7. sep 2021 kl 14.01Arild Skjæveland

Fabinho fikk ingen skikkelig pre-season, etter at han spilte Copa America med Brasil i sommer. Han kom sent tilbake, og i sesongpremieren mot Norwich City fikk han et innhopp.

Så mistet han sin far, og sto over den påfølgende kampen mot Burnley.

Mot Chelsea var han tilbake i startoppstillingen. Etter at de brasilianske spillerne ble holdt igjen fra å reise til VM-kvalifiseringskampene i denne landslagspausen, er han nå tent og gleder seg til å komme ut på banen igjen.

– Det vil bli skikkelig intenst og tøft, men dette er vi klare for, sier han til Liverpoolfc.com før kampene mot Leeds, AC Milan og Crystal Palace. 

– Jeg reiste ikke med landslaget, så det vil ha gått nesten to uker uten kamp. Jeg ønsker å spille igjen. Jeg vil spille i Premier League og Champions League, sier han.

Klar for tre kamper i uken

Brasilianeren forteller at han faktisk gleder seg til at kampprogrammet nå blir tøft og tett i tiden fremover.

– Jeg gleder meg til dette, når vi skal spille hver tredje dag. Alle må være klare, og manageren vil trenge hver eneste spiller, sier Fabinho.

– Innstillingen i troppen er veldig god, og alle er klare for dette. Alle ser ut til å være i god form, så vi er spent før dette.

Liverpool møter Leeds på Elland Road søndag kl. 17.30, før AC Milan kommer til Anfield onsdag kl. 21.00. Lørdagen etter kommer Crystal Palace til Anfield.

– Jeg synes vi har hatt en god start. I de to første kampene vant vi, og det var viktig. En borteseier, og så seier i den første hjemmekampen. I den tredje kampen møtte vi Chelsea, et av de sterkeste lagene i ligaen og de regjerende Champions League-mesterne. Det var en tøff kamp, men jeg synes vi spilte veldig bra. Vi vant ikke, men det var mye positivt å ta med seg.

– Dette vil bli en tøff sesong, og mange lag er veldig sterke. Vi vil ha mange vanskelige kamper, men det er vi klare for.