– Dette er en god mulighet til å vise at vi fortsatt er et av de beste lagene i ligaen

Fabinho er offensiv foran oppgjøret mot ligaleder Arsenal på Emirates.

De store kampene kommer tett som hagl både for Arsenal og Liverpool nå. The Gunners vant lokaloppgjøret mot Tottenham forrige helg, og får altså besøk av Jürgen Klopps menn i helgen. Liverpool får på sin side besøk av ligatoer Manchester City neste helg.

Liverpool kommer til nord-London i kjølvannet av sin verste ligastart under Jürgen Klopps sju år på Anfield.

– Dette er en god mulighet for oss til å vise at vi er Liverpool. Vi er fortsatt et av de beste lagene i ligaen. Dette er en god mulighet for å ta tre poeng, og ta igjen litt av det tapte i forhold til lagene som topper tabellen, uttaler Fabinho til Liverpoolfc.com.

Jürgen Klopps mannskap ligger på niendeplass i Premier League, med bare 10 poeng fra sine sju første kamper. Ligalederen har til sammenligning plukket 21 poeng, og er dermed elleve poeng foran Liverpool med en kamp mer spilt.

– Emirates er en flott bane å spille på. Arsenal er selvsagt i veldig god form akkurat nå. De spiller veldig bra, vinner sine kamper, og topper ligaen, påpeker brasilianeren.

Møter de to beste lagene

Etter oppgjøret i nord-London venter Rangers i Glasgow onsdag kveld, før et Manchester City i knallform gjester Anfield neste søndag.

– Det er uker som dette alle spillere liker, hvor vi spiller kamp hver tredje eller fjerde dag, sier Fabinho.

– Vi skal ut i kamper både i Champions League og Premier League, så det er snakk om mange store kamper. Våre to neste kamper i ligaen er kanskje mot de to beste lagene i Premier League for øyeblikket, Arsenal og Manchester City. Så dette er definitivt en mulighet for oss til å få tilbake selvtilliten.

Arsenal har vunnet bare en av sine siste 14 Premier League-kamper mot Jürgen Klopps lag, men Liverpool har fortsatt ikke vunnet bortekamp denne sesongen, og har avgitt elleve poeng, noe som er halvparten av alle poengene som de røde avga hele forrige sesong. De røde har sluppet inn det første målet i fem av sine sju ligakamper så langt denne sesongen.

Det er bare noen måneder siden Liverpool kjempet mot nettopp City om ligatittelen, og Fabinho tror at han og hans lagkamerater kan finne tilbake til den formen.

– Vi er et lag med vinnere. Forrige sesong var veldig god. Vi hang med på alle fronter helt til siste slutt, og vi vant to av de fire. Det viser hva dette laget er kapabelt til.

– Vi ligger ikke så godt an for øyeblikket, men vi vet vi kan prestere bedre og spille bedre enn vi har gjort så langt. Vi kan vinne flere kamper. Vi må bare være fokuserte og konsentrerte, og forsøke å gjøre vårt beste for å snu denne situasjonen, avslutter midtbanespilleren.

Arsenal - Liverpool spilles på Emirates søndag kl. 17.30 og vises på V Sport PL og Viaplay.