Frykter VM kan ryke for Jota

Diogo Jotas skade skal undersøkes nærmere mandag.

– Det er ikke bra når Diogo må ta telling, sa Jürgen Klopp etter søndagens flotte seier over Manchester City på Anfield. 

Seks minutter på overtid fikk Liverpool-supportere et skår i gleden da Diogo Jota måtte legge seg ned på gresset, tilsynelatende i store smerter. Portugiseren kom seg ikke opp for egen maskin og måtte ut på båre i kampens sluttminutter. 

Nå skriver David Ornstein i The Athletic at 25-åringen frykter at vinterens VM med Portugal kan ryke på grunn av leggskaden. 

– Han kjente det med en gang

«25-åringen skal til skanning i dag, men det er bekymringer om at portugiseren har pådratt seg en alvorlig skade i høyre legg, og håpet om å representere sitt land i VM i Qatar er i fare», skriver han. 

Klopp uttalte på pressekonferansen etter kampen at han umiddelbart skjønte at noe var galt da han så Jota gå ned. 

– Det kunne se ut som at muskelen ble strukket, og det er ikke bra for en muskel etter 96 minutter. Han kjente det med en gang, og nå får vi vente og se hvor ille det er, sa manageren.

Jota mistet som kjent hele sesongoppkjøringen og starten av sesongen med en hamstringskade, og søndag var kun hans tredje kamp fra start. Fra før er Luis Diaz ute frem til VM-pausen med en skade i kneet.