Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - CityVirgil van Dijk viste hvem som er verdens beste stopper – på en dag der Liverpool så ut som seg selv

For en kamp av de røde!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker9

Gjør et par gode redninger i førsteomgangen, mye takket være veldig god plassering. Er raskt og får to hender på ballen foran Haaland før det annullerte målet – og ville det ikke blitt annullert for nedrivningen av Fabinho kunne det blitt annullert der. Gjør også en redning veldig få i Premier League gjør når han stopper Haaland etter avslutningen hans fra 15 meter. Er så våken og god når han ser at Salah kan komme en mot en, og har en strålende assist! Verdens beste målvakt.

James Milner8

Mange var nok skeptisk etter at han spilte denne kampen forrige sesong, men dette var noe helt annet. For en rutine! Er så ofte på riktig sted, og får kroppen sin i veien.

Joe Gomez9

Starter glimrende i midtforsvaret, og i duellene med Haaland, som ofte legger seg over på hans side for å slippe å møte van Dijk. Gjør sakene sine helt fantastisk, og spiller en stor, stor kamp!

Virgil van Dijk9

Langpasningen hans over til Elliott midtveis i førsteomgangen er kunst. Er ekstremt påskrudd i dag, og hele tiden raskt oppi Haaland for å stoppe ham før det blir farlig. Når det blir skikkelig farlig, som innlegget til Kevin de Bruyne på hel volley til Haaland på åpent mål, er han så våken og god. Virker som han går til denne kampen med noe å revansjere, og er strålende.

Andy Robertson9

Vi kunne allerede i innledningen se at skotten hadde riktig tenningsnivå. Burde nok ha fått avslutningen sin på mål da han fikk sjansen, men er alt i alt strålende. En fantastisk back, og selv om det er en posisjon der Liverpool har god dekning må det sies at det er nydelig at han er tilbake.

Harvey Elliott7

Litt ubeslutsom når han får ballen i veldig gode posisjoner, og kjenner nok litt på at anledningen er så stor. Er involvert i mye – men med litt mer nøyaktighet kunne det blitt veldig farlig. Nydelig ball opp til Jota på kontringen. Tas av banen etter 73 minutter.

Fabinho7

Heldigvis plukket VAR opp at han ble dratt i bakken av Haaland før Citys annullerte scoring! Gjør en så viktig jobb på midten, mot det som kanskje er verdens beste midtbane. Ligger og er som et skjold foran forsvaret. Tar kampens første gule kort når han sparker ned Gundogan for å stoppe en kontring – selv om Rodri trolig kunne fått tre gule kort for det samme på det tidspunktet. Tas av banen etter 73 minutter.

Thiago Alcântara7

Dette var ikke den type kamp der Thiago får tid med ballen og kan vise frem sitt vanvittige tekniske register. Han måtte dekke store rom, og legger ned en voldsom innsats på banen. Får det gule kortet når han mister fotfestet og sklir inn i sin gode kamerat Rodri. Det var nok ikke ment så stygt som det ble.

Diogo Jota7

Kommer til Liverpools første mulighet når han får heade fra 10 meter. Er tøff i duellene, og vinner de fleste. Er veldig god på å lese hva som foregår foran seg og ta med seg ball i rom. Så nære scoring på heading ti minutter ut i andreomgangen, men header over. Får seg en skade på overtid, og vi må krysse fingrene for at det går bra!

Mohamed Salah9

Kommer mer til sin rett i denne rollen, når han får helt andre muligheter til å utfordre med fart og styrke. Tøff i duellene. Kommer til en fantastisk sjanse etter 50 minutter, men misser med centimetere. Ballen til Jota på Liverpools kontring er fantastisk – og han er farlig frempå nok en gang etter det. På den tredje sitter det, når han er våken på Alissons lange fremspill. En fantastisk prestasjon, og målet er nydelig satt! Tas av banen etter 90.

Roberto Firmino7

Formspilleren trekker litt lavere ned i banen for å hjelpe midtbanen. Jobber, presser og vinner dueller. Er sjelden oppe i posisjoner der han får gjort skade den første timen. Tas av banen etter 73 minutter.

Darwin Nunez

Kommer inn for Firmino de siste 17 minuttene. Det mangler ikke på selvtilliten. Tar med seg ballen over halve banen og banker til. Dessverre til side for mål, men dette er lovende! Hvorfor i alle dager spiller han ikke til Salah som er helt alene... En håpløs vurdering som han trolig ikke gjør igjen. Han prøver i alle fall den løsningen mot Alexander-Arnold etterpå – og det gikk nesten!

Fabio Carvalho

Erstatter Harvey Elliott, og har et friskt innhopp.

Jordan Henderson

Kapteinen kommer inn for Fabinho som 10 minutter tidligere hadde pådratt seg et gult kort. Løper og jager og kjefter opp lagkameratene sine, i en periode der det virkelig trengs og de røde må grave dypt.

Trent Alexander-Arnold

Gjør comeback etter skade og kommer inn like før overtiden. Veldig nære scoring tre minutter på overtid!

Kostas Tsimikas

Kommer inn på over overtid.

Jürgen Klopp9

Overrasker litt med formasjonen – det så ut til å være en 4-4-2-variant – og her har han i alle fall fått fyrt opp spillerne, for intensiteten var tilbake! Er ekstremt tent selv, og får det røde kortet på slutten når han raser mot Anthony Taylor. Treffer på alt – inkludert byttene.