Liverpool vurderer å gå til rettslige skritt mot Manchester City

Beskyldningene Manchester City rettet mot Jürgen Klopp etter søndagens kamp falt ikke i god jord hos Anfield-klubben.

Daily Mail melder at Liverpool-ledelsen er rasende etter at Manchester City etter 1-0-tapet på Anfield gikk ut og beskyldte Jürgen Klopp for å ha kommet med uttalelser som de lyseblå mener grenser til fremmedfrykt under sin pressekonferanse på fredag.

City-ledelsen hevder at Klopp må ta deler av ansvaret for at City-fansen sang avskyelige sanger relatert til Hillsborugh- og Heysel-tragediene.

Manchester City FC har til gode å komme med en offentlig uttalelse om supporternes oppførsel, og nå vurderer Liverpool å gå til rettslige skritt mot City etter at Manchester-klubben beskyldte de rødes manager for å komme med uttalelser på grensen til fremmedfrykt.

City mener at Klopps uttalelser før kamp, om at det ikke er mulig å kjempe med Manchester City økonomisk, var unødvendige, men Mail-skribent Dominic King sliter med å forstå hvordan City kan tolke Liverpool-managerens uttalelser som fremmedfrykt. Det skjønner åpenbart heller ikke Liverpool-ledelsen, og nå kan beskyldningene fra City bli mat for rettssalene.

Manchester City tause om Hillsborough-sjikane - antyder at Klopp må ta en del av ansvaret