Manchester United smadret Tottenham - Chelsea klarte bare et poeng

Det var fem kamper i Premier League i kveld, og flere av resultatene endte i Liverpools favør.

Midtuke-runden nærmer seg slutten, for i kveld ble fem kamper ferdigspilt i den tolvte runden av Premier League. Tottenham, Manchester United, Chelsea og Newcastle lå alle foran de røde på tabellen før kampen, og det gjør de enda. Når det er sagt så tok Liverpool innpå et par av konkurrentene i kveld.

På Old Trafford ble rundens kanskje største kamp spilt, mellom Erik Ten Hags Manchester United og Antonio Contes Tottenham. Det ble en god affære, for hjemmelaget. De røde djevlene hadde full kontroll på London-klubben og kunne ha vunnet med større sifre enn 2-0. En scoring av Fred, og en scoring av Bruno Fernandes sikret poengene.

Det betyr at Manchester United fremdeles befinner seg tre poeng foran Liverpool på tabellen. Tottenham står nå med syv poeng mer, men de har også en kamp mer spilt. Alt i alt et godt resultat for Klopps mannskap, selv om det sjeldent er gøy når Liverpools største rivaler tar tre poeng.

Det ble også spilt et lite London-oppgjør i kveld. Brentford, som er et meget habilt hjemmelag, tok imot Chelsea på Brentford Community Stadium. Thomas Frank sitt mannskap gikk rett i strupen på de mørkeblå, men fikk ingen uttelling. Utover i kampen tok Chelsea mer over i banespillet, men heller ikke Potters menn fikk hull på byllen.

Med et poeng til hvert lag knappet Liverpool inn med to poeng på Chelsea, som nå bare ligger fire poeng bak på den viktige fjerdeplassen.

I kamp nummer tre for kvelden tok Newcastle imot Everton på St. James Park. Hjemmelaget smadret Everton, og det var smått utrolig da kampen bare endte 1-0 til de strip kledde. Eddie Howes lag virker å ville ha en plass i toppsjiktet denne sesongen, og i kveld viste de hvorfor.

Liverpool er for øyeblikket to poeng bak Newcastle, men kan med seier mot Chelsea i hengekampen ta seg forbi. Everton forsvinner lenger vekk fra de røde naboene. Luken er for øyeblikket på seks poeng.

Den siste kampen, foruten Liverpools seier mot West Ham, ble spilt på sørkysten. Bournemouth, som stod med seks strake kamper uten tap, tok imot nedrykkstruede Southampton. Det endte med en 1-0 seier til Ralph Hassenhuttls bortelag. En viktig seier for østerrikeren, som har vært ryktet ut av St. Marys.

Liverpools kamp mot West Ham trenger nok ikke en liten rapport, men det kan likevel nevnes at Darwin Nunez ble matchvinner for de røde. Alisson vartet også opp med et par strålende redninger, attpåtil på et straffespark. Du kan se høydepunktene fra Anfield under.