– Nå går vi for tre på rad

Etter en svak start på sesongen virker det som Liverpool-spillerne har fått selvtilliten tilbake etter to strake seiere.

7-1 over Rangers på Ibrox i forrige uke, og 1-0 over Manchester City på Anfield søndag kveld. Slikt gjør underverker for selvtilliten. En av spillerne som har slitt med formen tidligere i sesongen, men som mot City lignet mer på seg selv igjen, var Fabinho. 

– To seiere på rad. Nå ønsker vi den tredje, sier brasilianeren til Liverpoolfc.com foran onsdagens kamp mot West Ham på Anfield.

Midtbanespilleren er imidlertid klar på at dersom dette skal bli en realitet så må de røde ha den samme innstillingen som de viste i seieren over City.

– Vi spiller på hjemmebane, og må vise den samme innstillingen. Seieren over City var viktig, men nå må vi fortsette å vinne, og fortsette å spille god fotball, sier han.

Den riktige innstillingen

Fabinho vet akkurat som alle andre at det er viktig å vinne fotballkamper. 

– Skal du kjempe i toppen av Premier League må du vinne. Det spiller ingen rolle om det er Manchester City eller et annet lag. Vi må vinne. Støtten fra fansen var utrolig mot City. Vi hørte dem godt ute på banen. De var viktige for oss. Laget hadde den rette innstillingen, og vi var i spillehumør. Derfor vant vi denne kampen.

– Selv om vi spilte opp mot vårt beste, så hadde City sjanser til å score. De spilte også en veldig god kamp, men vi visste at om vi fortsatte å kjempe og spille vår egen fotball med fansen i ryggen, så kunne vi vinne kampen. Vi hadde flere gode sjanser, og til slutt scoret Mo et flott mål etter en fin assist fra Ali. Så måtte vi lide oss gjennom sluttfasen sammen. Vi måtte forsvare oss, og gjorde det perfekt.

– For en kamp det ble! Det er alltid gode kamper mot City. De siste årene har vi kanskje vært de to beste lagene i ligaen, og nå viste vi hvorfor vi har kjempet i toppen av ligaen. Begge lag viste gode kvaliteter, og hadde gode sjanser. Til slutt tok vi en veldig viktig seier.

Liverpool - West Ham spilles på Anfield onsdag klokken 20.30, og blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.