Ramsay med sitt andre mål i Liverpool-drakt

Colin Ramsay kom på scoringslista for Liverpool U21 i bortekampen mot West Ham.

(West Ham U21 - Liverpool U21 0-3) Jake Cain ga Liverpool ledelsen etter 22 minutter, etter en assist fra Melkamu Frauendorf.

Sistnevnte doblet så ledelsen etter en smart vending og en like god avslutning etter 36 minutter. Dermed fikk Liverpool tidlig kontroll på kampen.

Colin Ramsay gjorde så 3-0 tre minutter ut i annen omgang, da han satte inn sitt andre mål i Liverpool-drakt. Luca Stephenson hadde den målgivende pasningen.

Byttet ut etter en time

Både Ramsay og Stefan Bajcetic ble byttet ut etter en times spill, noe som kan bety at de blir å finne på innbytterbenken i Champions League-kampen mot Napoli i neste uke.

Liverpool er ubeseiret etter at de tapte for Manchester City i første ligarunde. De ligger nå på tredjeplass på tabellen, med samme poengsum som Fulham og Arsenal foran dem på tabellen og Everton bak dem, med 19 poeng. Hakk hæl følger Crystal Palace og Manchester City med 18 poeng.

– Dette var trolig vår beste prestasjon for sesongen, om jeg skal være ærlig, sa U21-manager Barry Lewtas til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Guttene var strålende både teknisk og taktisk. Vi var veldig gode på det vi ønsket å gjøre. Guttenes energi og arbeidsinnsats var fenomenal gjennom hele kampen, selv mot slutten da vi ledet 3-0. Jeg er utrolig glad, avsluttet U21-manageren.

Liverpools lag: Davies; Ramsay (Miles 61), Chambers, Quansah, Jonas; Bajcetic (Koumas 61), Stephenson, Corness (McConnell 56); Cain, Frauendorf (Spearing 85), Clark

Innbyttere: Hughes