– Vi lar oss ikke lure av resultatet mot Leeds

Napoli-sjefen har hatt sin pressekonferanse.

Tirsdag kveld kommer Napoli til Anfield, og de to lagene skal gjøre opp om førsteplassen i gruppe A.

Napoli vant 4-1 da lagene møttes i Italia, så Liverpool må slå Napoli med større margin dersom de skal gå inn i trekningen som gruppevinner på mandag om en uke. Skulle de røde vinne 4-0, vil de vinne gruppen ved å ha slått Napoli på innbyrdes oppgjør, selv om italienerne vil ha bedre målforskjell.

Så gode som Napoli har vært i høst, virker det ikke veldig sannsynlig. Napoli-sjefen Luciano Spalletti forbereder seg på å møte det beste mulige Liverpool-laget. Klopp har brukt veldig fine ord om det Napoli-laget har prestert så langt denne sesongen.

– Vi tar imot rosen, dersom den er ment oppriktig, men komplimenter gir deg ikke resultater og tabellposisjon. Vi vet at det vil bli tøft. Vi må være oss selv, og spille som vi gjorde i den første kampen, og den er nesten umulig å kopiere, sier Spalletti på mandagens pressekonferanse etter at italienerne hadde kommet til Merseyside.

– Om vi blir nummer én eller to kan endre alt, og det virker unødvendig å svare på om vi ønsker å vinne eller ikke. Vi har kommet hit med den beste mulige intensjonene. Når du kommer til et slikt sted, mot de spillerne, vil vi måtte vise at vi er klare for det, sier han videre.

Legger lite i Leeds-kampen

Liverpool tapte 2-1 mot Leeds på lørdag. Det var de rødes andre strake tap i Premier League, mot lag som var under streken før de møtte Klopp sitt lag.

– Liverpool er et veldig godt lag, så vi blir ikke lurt av resultatet fra forrige kamp, som jeg så. Jeg har også sett de tidligere kampene, og mener at de fortsatt er det Liverpool-laget de alltid har vært, sier Spalletti.

– Dersom de misbruker ti sjanser foran målvakten og det tilfeldigvis går galt, slik det gjorde i forrige kamp, kan en sette spørsmål ved resultatet.

Liverpool - Napoli spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.