– Vi vet at vi er i en tøff periode, men det er ikke dårlig å vinne 7-1

Virgil van Dijk tar en kamp om gangen, og spår en vanskelig duell for begge lag søndag.

– Det er ikke dårlig å vinne 7-1 her. Jeg tror at sett fra utsiden forventet alle at vi skulle vinne her, men vi tar det en kamp om gangen. Vi vet at vi er i en tøff periode, sier Virgil van Dijk i Skottland.

– Det vil være tilnærmingen til den store kampen på søndag. De (Manchester City) er i fantastisk form det er alltid vanskelige kamper mot hverandre for begge lag. Vi vil forberede godt, restituere og være klare for søndag.

Flere på gang målmessig

Om forsvaret fortsatt sliter med å holde nullen, har angrepet funnet litt mer rytme. Sist gang de røde ikke scoret mer enn et mål var bortekampen mot Napoli 7. september.

– Det var klart at de måtte angripe, Rangers i dette tilfellet. Så, rommene vil være der hvis du spiller bra.

Liverpools offensive, i den nye formasjonen, fikk skryt av midtstopperen.

– Kvaliteten de (angrepsrekka) har viste de igjen i kveld. Vi trenger det for resten av sesongen, selvsagt, fine mål.

Igjen slapp de røde inn først. Rangers, oppmuntret av de nesten 50 000 på Ibrox, startet aggressivt før Liverpool fant kontrollen.

– Åpenbart skjedde det som vi forventet med fansen deres i ryggen, spesielt i begynnelsen. De forsøkte å gi alt og du må være veldig rolig og spille ballen raskt fra side til side, mellom linjene, komme på ballen, få kroppen din mellom ball og spiller og spille med ro.

– Jeg synes at til tider klarte vi det, i den første omgangen kunne vi ha gjort det bedre, men i andre del gjorde vi det mye mer.