Diaz forventes spilleklar til treningsleiren

Colombianeren har vært tilbake på Merseyside.

Luis Diaz fikk en skade i det venstre kneet da Liverpool tapte borte mot Arsenal i oktober, og 25-åringen mistet de siste 10 kampene før VM-pausen.

Heldigvis er kantspilleren på god vei tilbake, og når de røde skal til Dubai på treningsleir i starten av desember, er det forventet at han er klar igjen etter skade. Det er svært godt nytt før andre halvdel av sesongen, når kampene kommer så tett at Jürgen Klopp trenger alt det han har av spillere.

Den colombianske journalisten Pipe Sierra, som var svært aktiv og godt informert da Liverpool sikret seg Diaz var Porto i januarvinduet, melder at Diaz er forventet spilleklar igjen til Dubai Cup. Det sier journalisten til The Anfield Talk

LFC skal møte Lyon 11. desember og AC Milan 16. desember i Dubai.

Har vært tilbake på Merseyside

Diaz har vært hjemme i hjemlandet i noen uker, og har også hatt ferie slik som de andre lagkameratene som ikke er i VM.

– Han kom til fotballforbundets treningsanlegg og jobbet med rehabiliteringen, og har hatt ferie, sier Sierra til The Anfield Talk.

– Han har vært tilbake i Liverpool for siste del av rehabiliteringen etter skaden. Forventningen er at Diaz kommer til å være en del av troppen som drar til Dubai, sier han videre.

Diaz har 10 mål og 6 målgivende på sine 38 første kamper for Liverpool FC. Denne sesongen har han fire mål og tre målgivende på 12 kamper, før han fikk skaden sin mot Arsenal.

For Diogo Jota, som også er skadet, er det et litt annet tidsperspektiv. Portugiseren ble skadet mot Manchester City, mister VM, og er ikke forventet tilbake før i februar måned.