Engelske medier:Endringer i toppen kan avsløre FSGs planer

Liverpools CEO Billy Hogan tar over flere av Mike Gordons oppgaver i klubben. Det melder flere engelske medier fredag.

Etter kunngjøringen av FSGs planer om å selge Liverpool traff nyhetsmediene, har ryktene gått på kryss og tvers av landegrenser.

Fredag ettermiddag melder Liverpool Echo at Mike Gordon, som ofte blir sett på som linken mellom FSG og Jürgen Klopp, har overført flere av sine arbeidsoppgaver til Liverpools CEO Billy Hogan.

– Gordon har vært et viktig bindeledd mellom FSG og Liverpool, men ifølge Boston Globe, har han forsøkt å gå fra hverdagen i klubben og gi mer ansvar til Hogan, som har et voksende rykte i FSG, skriver Echo.

Ifølge kilder til Boston Globe skal flyttingen av ansvar være på grunn av en naturlig prosess hvor Hogan ville ta over jobben som den fremtredende typen. Avisen, som Liverpool Echo siterer, eies av John Henry privat.

David Ornstein i The Athletic melder senere fredag kveld det samme, men journalisten legger også til en viktig detalj.

– Kilder, med kunnskap til situasjonen, indikerer at Gordon nå vil fokusere på et potensiel salg av Liverpool, på vegne av eierne Fenway Sports Group (FSG), skriver Ornstein fredag kveld.

SJEF: Billy Hogan er for øyeblikket CEO i Liverpool. I høst har han også fått flere arbeidsoppgaver, som Mike Gordon tidligere har hatt.

SJEF: Billy Hogan er for øyeblikket CEO i Liverpool. I høst har han også fått flere arbeidsoppgaver, som Mike Gordon tidligere har hatt.

Mike Gordon bor for øyeblikket i Boston, og er den fjerde største aksjeeieren hos FSG. I 2020 snakket Jürgen Klopp om mannen i kulissene hos Liverpool.

– Gordon er hjernen bak alt som skjer i Liverpool. Det er slik det er. Vi kan ha ideer og planer, men til slutt er det han som bestemmer om vi kan eller ikke, sa tyskeren da.

Det kan det bli en endring på, ifølge Liverpool Echo. Det er foreløpig ingenting som tyder på at det kan ha noe med et potensielt salg av klubben, men timingen er spesiell om det ikke skulle være tilfelle.