Fotballforbundet anker Klopps straff

FA vil at Jürgen Klopp skal straffes hardere.

Fotballforbundet FA bekrefter at de anker avgjørelsen om at Jürgen Klopp kun straffes med bot etter utbruddet sitt mot assistentdommer Gary Berswick.

Liverpool tok imot Manchester City 16. oktober, og det ble opprettet sak mot Liverpool-manageren. 11 dager etter kampen fikk han sin straff – han slapp å sitte på tribunen, men måtte betale 30 000 pund i bot for brudd på regel E3.

I dag, 4. november, bekrefter FA at de har anket avgjørelsen.

Vil ha hardere straff

Det var en situasjon med Mohamed Salah som gjorde at det rant over for den tyske manageren, som var rystet over at det ikke ble dømt frispark mot Bernardo Silva.

Grunnen til at FA anker, er at de ønsker en strengere straff. Det har vært mye fokus på behandling og respekt av dommere i lavere divisjoner i engelsk fotball denne høsten.

Klopp har ledet laget fra sidelinjen mot West Ham, Nottingham Forest og Leeds United siden hendelsen. Vi vet ikke hvor lang tid ankeprosessen vil ta, men antar at Klopp står på sidelinjen mot Tottenham på søndag. Etter møtet med Spurs har de røde hjemmekamper mot Derby i ligacupen, og Southampton i Premier League, før det blir tatt en VM-pause.