Elliott ble sammenlignet med Iniesta

19-åringen har spilt i samtlige 22 kamper så langt, selv fokuserte han på seier og Alissons nye look.

– Jeg synes jeg gjorde det ok. Dette er bare hva jeg er i laget for å gjøre, score og skape mål, og noen aspekter av mitt spill trenger jeg fortsatt å jobbe hardt på under VM, sier Harvey Elliott til Liverpoolfc.com.

På et tidspunkt ble sammenligningen i den norske TV-boksen dratt til selveste Andrés Iniesta. 19-åringen selv mener han lever drømmen, uten at han vil ta helt av.

– Absolutt, men samtidig må vi forstå det at jeg fortsatt er ung og vil bli rotert mye også. 

– Det er alltid en stor følelse å ta på meg den trøya, gå ut og spille, marsjere ut til You’ll Never Walk Alone, og forhåpentligvis er det mange flere følelser for meg selv i fremtiden. Men jeg nyter bare min fotball nå og å få vinne på veien er alltid en bonus.

Alisson må barbere seg oftere

Seieren så etter hvert ikke truet ut på lørdag, men det kunne vært annerledes om det ikke hadde vært for Alisson i hans 150. kamp. Den nybarberte sisteskansen stengte buret i andre omgang med flere klasseredninger.

– Jeg tror han må barbere skjegget sitt hver kamp nå! Så mange ganger han har holdt oss inne i kampen og det er ingenting nytt fra Alisson, for å være ærlig. Han er en utrolig keeper i tillegg til et utrolig menneske.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Utseende var noe forandret, men de sterke redningene kjente vi godt igjen fra Alisson Becker.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Utseende var noe forandret, men de sterke redningene kjente vi godt igjen fra Alisson Becker.

– Den beste keeperen i verden og noen ganger er det det du må ha. Jeg ønsker han alt det beste i VM.

Etablert seg på laget

Sakte men sikkert har han blitt en Jürgen Klopp og Pepijn Lijnders kan stole på. Elliott har spilt i samtlige 22 kamper denne sesongen, 14 av dem fra start.

Denne kampen fikk han også uttelling i målpoeng. Det vanket ovasjoner da han ble byttet ut.

– Vi hadde publikum bak oss, som alltid er en viktig ting og jeg tror at å komme her og selvsagt spille på Anfield, vi visste alltid at vi ville ha det.

– Gutta anvendte det i dag og spilte utrolig fotball til tider og heldigvis tok vi alle tre poengene. Å gå inn i VM med en seier er alltid bra.