– Siden nyheten sprakk om et mulig salg, har flere nye interessenter meldt seg

Fenway Sports Group skal foretrekke å selge hele klubben. Klopp skal ha fått garantier om at planene som er lagt for overgangsmarkedet skal følges.

Det har vært en stund siden vi har hørt noe mer om det mulige salget av Liverpool FC, etter at David Ornstein i The Athletic i forrige uke kom med den overraskende nyheten om at klubben kunne være til salgs.

Ben Jacobs er en journalist som jobber for amerikanske CBS Sports. Han har tidligere jobbet for BBC, ESPN og Bein Sport. Han har kommet med en oppdatering på situasjonen på Twitter

Han skriver at FSG vil foretrekke å selge hele klubben, heller enn å få inn en ny investor, selv om de hører på tilbud av alle typer. Forventningene er at et salg kan skje i nær fremtid – selv om han presiserer at ting fortsatt vil ta tid med en slik prosess – i alle fall enn så lenge det ikke er noen potensiell kjøper som er i eksklusive forhandlinger eller har hatt en selskapsgjennomgang, såkalt «due diligence».

Nye interessenter har meldt seg

Han skriver videre at prosessen er i gang, og at FSG-president Mike Gordon nå fokuserer på å finne en løsning.

Jürgen Klopp har fått garantier, uavhengig av tidsperspektivet på salget av klubben, om at de neste to overgangsvinduene ikke vil bli påvirket av prosessen. Klubben skal gjøre som de har planlagt når det kommer til spillerkjøp.

Ifølge Jacobs har fokuset i hovedsak vært mot en ny amerikansk investor, der én gruppe allerede har vært i samtaler noen uker, og en annen investor som vurderte å kjøpe Chelsea, fortsatt vurderer et bud. Flere nye interessenter skal ha meldt seg – men en kjøper fra midtøsten skal nå virke usannsynlig.