To røde har stått over treningsøkter i helgen

Alisson Becker og Jordan Henderson har begge vært utenfor trening med resten av lagkameratene.

Alisson Becker ble foretrukket da Tite valgte målvakt i åpningskampen mot Serbia. Det var flere som påpekte at målvakten ikke deltok på Brasils trening på lørdag, men en antok at det var fordi flere av spillerne som var brukt i åpningskampen på torsdag ikke var med, og at de trente alternativt.

Ifølge Goal.com har det vært sykdom i den brasilianske troppen, og målvakten har hatt symptomer på forkjølelse. Det har også Antony (Manchester United) og Lucas Paqueta (West Ham), som også har mistet noen økter. 

Brasil må klare seg uten Neymar og Danilo. Neymar vil miste de to neste kampene, og kan også miste åttendedelsfinalen etter sitt ankelproblem.

Alisson deltok på en del av søndagens økt, men kan fort komme til å stå over mandagens kamp mot Sveits. Tite har trolig mesterskapets beste dekning på akkurat den posisjonen, og kan sette inn Manchester City-keeper Ederson, om ikke Alisson føler seg helt topp. ESPN-journalisten Gustavo Hofman tror at Liverpool-keeperen starter.

Brasil - Sveits spilles mandag kl. 17.00, og vises på TV 2.

Henderson trente alternativt

Jordan Henderson kom inn som innbytter for Jude Bellingham etter 69 minutter da England spilte 0-0 mot USA på fredag, og ble den første røde i den engelske troppen som fikk spilletid. Trent Alexander-Arnold har blitt sittende på benken i begge de to første kampene.

England kom med en oppdatering i helgen, der den positive nyheten av at James Maddison kunne ha sin første treningsøkt med laget, etter sine skadeproblemer. Nyheten som kan tolkes negativt, var at Jordan Henderson jobbet innendørs alene med et individuelt program. 

Det har ikke kommet noe konkret informasjon om hva som eventuelt problemet er, eller om de bare er veldig forsiktig med en 32-åring som har mistet seks kamper for klubblaget med skader denne sesongen. Hovedpersonen selv repostet en video på Instagram sent søndag av at han drev med avslutningstrening, så det er fullt mulig at han er i troppen mot Wales. 

Wales - England spilles tirsdag kl. 20.00, og vises på NRK 1.

Fotball VM i Qatar

• VM for første gang i Midtøsten, fra 20.11 til 18.12.
• Det har blitt avdekket systematiske menneskerettighetsbrudd og grov utnytting av migrantarbeiderne som har bygget stadioner og infrastruktur, og jobber innenfor servicebransjen.
• 90% av befolkningen på 2,6 millioner er migrantarbeidere uten statsborgerskap.
• Ytrings-, forsamlings- og pressefriheten er sterkt begrenset i Qatar.