– Amrabats agentbyrå vil forsøke å få ham til Anfield

Sofyan Amrabat har vært blant VMs store spillere og blir linket til Liverpool.

Det kommer stadig ny informasjon om midtbanespillerne Liverpool er på jakt etter, og trioen Jude Bellingham, Enzo Fernandez og Sofyan Amrabat er de som nevnes hyppigst. Sistnevnte har hatt et strålende VM med bronsefinaleklare Marokko, og vil trolig være ganske mye billigere enn de to andre. 

Fiorentina-spilleren er 26 år og har bare halvannet år igjen av kontrakten. Derfor kan en god deal være mulig å få til for Liverpool, og ifølge den italiensk journalisten Gianluca Di Marzio er det langt fra utenkelig at det kommer til å skje. Amrabat har Stellar som agentbyrå - det samme som Ibrahima Konaté. De skal ifølge Sky Sport-journalisten være veldig giret på en overgang til Liverpool. 

– Amrabats agentbyrå Stellar vil forsøke å få ham til Anfield, sier Di Marzio i et intervju med Soccer News

Han legger til at det har vært samtaler i forbindelse med en overgang, men noen konkrete skritt er foreløpig ikke tatt. Amrabat kunne blitt Tottenham-spiller i januar, men de gikk i stedet for Rodrigo Bentancur. Også Brighton skal være interessert, men Fiorentina vil ikke høre snakk om å selge før det er snakk om minst 35 millioner pund, ifølge Di Marzio.

Gakpo og Bellingham

Vi lytter mest til Di Marzio når det er snakk om italienere eller spillere fra Serie A, men det er verdt å ta med det han sier om Bellingham og Nederlands stjerneskudd Cody Gakpo. 

– Liverpool ville vært et godt valg for Bellingham fordi Jürgen Klopp er en god trener for enhver spiller som drar fra Borussia Dortmund til Anfield. Klopp kjenner Bundesligaen godt og vil være den perfekte manageren til å få det beste ut av Bellingham. I tillegg trenger Liverpool en slik spiller - men prislappen gjør det vanskelig å få til en avtale, sier Di Marzio.

En rekke medier har hevdet at Liverpool er fremst i køen av de som ønsker å hente Bellingham.

– Spør du meg er Liverpool en drømmedestinasjon for Bellingham, sier Di Marzio.

Han legger til at det nå ser ut til å stå mellom Liverpool og Manchester United i kampen om Gakpo, men at det er sistnevnte som for øyeblikket er ivrigst.