De utlånte:Bradley scoret sitt sjette mål denne sesongen

Flere av Liverpools utlånsspillere har vist gode takter i helgen.

Championship

Tyler Morton og Blackburn røk på et 1-4 tap mot Preston forrige helg, men slo knallhardt tilbake mot Norwich. 19-åringen spilte hele kampen på midtbanen i 2-0 seieren borte mot tabellnaboen i toppen av Championship. Mortons lag ligger for øyeblikket på en tredjeplass, to poeng bak Sheffield United på direkte opprykk.

Rhys Williams har endelig fått mer tillit for Blackpool den siste tiden. I helgen spilte han hele kampen for bruntrøyene i 1-1 kampen mot Cardiff i Wales.

League One

Helgens store utlånsspiller for Liverpool må være Conor Bradley. Høyrebacken har levert strålende for Bolton denne sesongen, og i helgen scoret han igjen i 2-0 seieren over Exeter. Det er også greit å nevne at samme mannen spilte mot Manchester United U21 i Papa Johns Trophy i midtuken, og også da scoret 19-åringen.

– Jeg syntes første omgang var veldig bra, vi skapte sjanser og flyttet ballen rundt. Jeg er selvfølgelig i ekstase over og ha scoret på hjemmebane igjen. Jeg trodde ikke jeg ville få så mange sjanser til å vise meg frem. Seks mål etter halvspilt serie er bra, men jeg kan forhåpentligvis får mer enn seks mål i den andre halvdelen av sesongen, sa Bradley til klubbens YouTube-kanal etter kampslutt.

Owen Beck kom innpå som innbytter og fikk 12 minutter på banen for den samme klubben. Waliseren begynner å få mer og mer spilletid etter utlånet i sommer.

Du kan se høydepunktene fra kampen i vinduet under.

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson startet kampen for Aberdeen og spilte 76 minutter, men kunne ikke forhindre et 0-1 tap mot serieleder Celtic. Rødtrøyene fortsetter å inneha tredjeplassen i ligaen, men det begynner å bli langt opp til både Rangers og Celtic.

Scottish Womens Premier League, Skottland

Lucy Parry og Hibernian vant 4-1 over Dundee United i helgen. Liverpool-spilleren scoret et av målene på et straffespark for grønntrøyene.