Elliott skadet Robertson under oppvarmingen

Både Andy Robertson og Harvey Elliott måtte ut med skader mot Leicester.

Både Andy Robertson og Harvey Elliott ble byttet ut med skader da Liverpool slo Leicester 2-1 på Anfield takket være to bisarre selvmål av Wout Faes.

Robertson satte seg ned på gressmatta like etter at kampuret hadde passert timen spilt. Da han reiste seg igjen tok han seg til høyre hofte, før han haltet av banen.

Under pressekonferansen etter kampen avslørte Jürgen Klopp at skotten hadde blitt påført en skade av Harvey Elliott under oppvarmingen.

Trolig bare snakk om småskader

– Det er nesten litt komisk, men før kampen ble Robbo påført en liten skade av Harvey. Det skjedde i oppvarmingskampen.

– Harvey traff ham med kneet i hoften, og det resulterte i en lårhøne. Han klarte å spille videre, men på et tidspunkt sa muskelen stopp, og han klarte ikke å spille mer, forklarte Liverpool-manageren til pressen.

FIKK BEHANDLING: Harvey Elliott ble utsatt for en sen takling på tampen av kampen mot Leicester.

FIKK BEHANDLING: Harvey Elliott ble utsatt for en sen takling på tampen av kampen mot Leicester.

Elliott måtte selv ut med en skade etter 86 minutter. Like før ble tenåringen liggende etter en sen takling, og det virket som han fikk en smell i ankelen.

– Harvey fikk en smell som var ganske smertefull, bekreftet Klopp etter kampen.

– Når du studerer situasjonen ser du at det åpenbart var smertefullt, men jeg tror det blir med det, la tyskeren til.

Med andre ord er det ikke grunn til å tro at Robertson og Elliott blir lenge ute på grunn av disse skadene.

Andrekeeperen var ikke i troppen

En annen som ikke var i spillertroppen mot Leicester var Caoimhin Kelleher. Det har ikke kommet noen opplysninger om hvorfor det var tredjekeeper Adrian som satt på innbytterbenken, og ikke den solide iren.

Calvin Ramsay har heller ikke vært i spillertroppen til Liverpool i de to kampene i romjulen, uten at det har kommet noen forklaring på dette. Høyrebacken satt på innbytterbenken da Liverpool ble slått ut av ligacupen av Manchester City like før jul.