Heighway blir pensjonist

Steve Heighway trer inn i pensjonistenes rekker i en alder av 75 år.

Liverpool FC skriver torsdag på sine nettsider at Steve Heighway nå trer inn i pensjonistenes rekker. Han har jobbet som trener ved akademiet i Kirkby siden 2015, og har tidligere hatt hele 18 år som klubbens sjef for ungdomsutvikling før han ga seg for første gang i 2007. 

Heighway er selvsagt også en legendarisk spiller som har spilt 475 kamper, scoret 76 mål og vunnet en haug av trofeer med klubben. Nå skal han endelig ta helt fri. 

– Steve har bestemt seg for at dette er rett tidspunkt å trekke seg tilbake fra sin trenerolle i klubben. Han har ikke bare hatt en strålende karriere som spiller i klubben, men har også en utrolig trenerkarriere som har vart i over 40 år, og han har vært med på å utvikle noen av de mest ikoniske spillerne klubben har hatt, sier akademisjef Alex Inglethorpe til liverpoolfc.com.

– Selv om Steve ikke lenger kommer til å ta på seg fotballstøvlene og jobbe på treningsfeltet, vil han fremdeles ta turen til akademiet for å se kamper og å dele sin kunnskap og ekspertise til de som er så heldige å være i nærheten. Jeg vil takke Steve for tiden og lærdommen han har viet ikke bare meg, men alle som har vært på akademiet de siste syv årene, legger han til.