Klopps kommentar motiverer 18-åringen til å bygge så mye muskler han kan

Unggutten har alt som kreves av en moderne midtstopper, minus selve kroppen.

– Jeg har virkelig nytt det. Når jeg kommer på turer som dette med førstelaget, jeg prøver alltid å lære så mye som jeg kan og jeg ser alltid på spillerne i min posisjon og forsøker å ta til meg så mye jeg kan fra dem, sier Luke Chambers om Dubai-oppholdet til Liverpoolfc.com.

– Du må alltid ta muligheten din når du er her du må bare fortsette å jobbe. Forhåpentligvis vil det komme mer.

En styrke å spille flere posisjoner

18-åringen har tidligere vist seg frem på venstreback, blant annet i preseason i Thailand og Singapore, men mot Lyon i Dubai Super Cup fikk han sjansen som midtstopper.

– Det er alltid fint å legge en ny posisjon til spillet ditt. Venstre midtstopper har jeg spilt et par ganger for U19 i Youth League.

– Som venstre stopper og venstre back, jeg tror jeg kan klare begge ganske komfortabelt.

Bygger kropp og muskler

Jürgen Klopp har også trua på akademiproduktet som signerte sin første proffkontrakt i 2021. Før Lyon-kampen uttalte han at Chambers hadde alt som kreves for å spille midtstopper, «med unntak av kroppen ennå».

– Når du hører noe sånt som det, det er alltid en veldig stor selvtillitsboost. 

– Jeg vil fortsette å gå på gymmet og fortsette bygge opp så mye som jeg kan. Jeg er sikker på at det vil komme.

Neste sjanse til å vise muskler for Chambers & Co er senere i dag mot Milan. Det oppgjøret kan du se på LFCTV GO/VGTV+.