Kvartett tilbake på City-feltet

Fire av Manchester Citys VM-spillere var tilbake i trening med Pep Guardiolas tropp i dag, to dager før ligacupmøtet med Liverpool.

Bildene fra Manchester Citys treningsfelt tirsdag viser at fire av Manchester-klubbens VM-spillere i dag hadde sin første treningsøkt med lagkameratene etter VM.

Kevin De Bruyne og Ilkay Gundogan har allerede vært tilbake i trening med City-troppen en stund, etter at Belgia og Tyskland fikk en tidlig VM-exit, og nå har de fått selskap av Nederland-stopper Nathan Ake, Sveits-forsvarer Manuel Akanji og Spania-forsvarerne Rodri og Aymeric Laporte. 

Nederland ble slått ut i kvartfinalen, mens både Sveits og Spania ble slått ut i åttedelsfinalene. 

Dersom dette betyr at alle disse nå er aktuelle for torsdagens kamp mot Liverpool, har Pep Guardiola plutselig mange å velge mellom i forsvarsrekka.

SMILTE I KULDA: Aymeric Laporte har tilsynelatende kommet over Spanias tidlige VM-exit.

SMILTE I KULDA: Aymeric Laporte har tilsynelatende kommet over Spanias tidlige VM-exit.

Ingen av engelskmennene var tilbake

Ingen av Citys fem spillere i England-troppen, John Stones, Kyle Walker, Kalvin Phillips, Phil Foden og Jack Grealish, var tilbake på treningsfeltet i dag, og disse forventes nå å stå over når City møter Liverpool i ligacupen torsdag kveld.

Foruten England-spillerne var heller ikke Ederson, Ruben Dias, Joao Cancelo, Bernardo Silva og verdensmester Julian Alvarez tilbake på treningsfeltet ennå.

Spillere som Erling Braut Haaland, Riyad Mahrez, Sergio Gomez, Stefan Ortega og Cole Palmer var ikke kvalifisert for VM-spill, og vil trolig alle spille mot Liverpool.

For de røde var kvartetten Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Alisson Becker og Fabinho tilbake i trening igjen allerede på mandag.

Manchester City - Liverpool i ligacupens 4. runde spilles på Etihad torsdag 22. desember klokken 21.00, og blir sendt direkte på V sport 1 og Viaplay